; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luke Skywalker vrea să se alăture „Gardienilor galaxiei”

Luke Skywalker vrea să se alăture „Gardienilor galaxiei”

27 February 2018

Regizorul James Gunn și actorul Mark Hamill pun la cale pe Twitter episodul al treilea din „Gardienii galaxiei'.

James Gunn și Mark Hamill sunt amândoi foarte prezenți pe rețelele sociale. Primul postează tot timpul anecdote din culisele lungmetrajului „Gardienii galaxiei' pe Twitter, în timp ce al doilea face același lucru cu seria „Star Wars'. Când un internaut l-a întrebat pe net de ce nu fac echipă împreună pentru noul „Gardienii galaxiei', cei doi au prins din zbor ideea.

„James Gunn, mi-ați putea face o favoare: să-i găsiți un rol lui Mark Hamill în «Gardienii 3»'?, s-a băgat internautul. „Cred că Mark Hamill locuiește pe lângă mine în Malibu, deci ne-am putea vedea să vorbim despre asta la o cafea', a răspuns James Gunn. Iar Mark Hamill a fost de acord: „Aș fi foarte fericit să facem asta. Și ca un bun vecin ce sunt și ca un actor aflat în șomaj. Toate cele bune'. „Atunci, s-o facem', decide regizorul.

Ei, cum ar fi să-l vedem pe Luke Skywalker în „Gardienii galaxiei'? Evident nimic nu e semnat, dar amândoi lucrează pentru același studiou, Disney, și sunt entuziasmați să colaboreze. Ca să nu mai vorbim că sunt și vecini!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare