; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luis Miguel şi Kate del Castillo vor să reîncălzească ciorba?

22 January 2013

Aventura pe care actriţa Kate del Castillo şi celebrul cântăreţ mexican Luis Miguel au avut-o cu mulţi ani în urmă nu mai este un secret pentru nimeni (în timp ce acesta era cu Aracely Arambula, el a fost văzut într-un hotel din Los Angeles alături de Kate).

Ceea ce i-a surprins însă pe fanii celor doi a fost reapropierea lor din ultima perioadă. Paparazzi i-au fotografiat recent la ieşirea dintr-un restaurant luxos din Beverly Hills, anunţă entretenimiento.univision.com. Mai mult, cei doi au fost filmaţi în timp ce au urcat împreună în aceeaşi maşină.

Imediat rudele lui Kate au ieşit să declare în presă că cei doi sunt buni prieteni şi că obişnuiesc să se vadă destul de des şi să-şi spună problemele, însă toată lumea cunoaşte faima de mare cuceritor a cântăreţului.

Având o lista impresionantă de foste iubite (printre care Mariah Carey, Sofia Vergara şi Aracely Arambula, mama celor doi băieţi ai lui), Luis Miguel (42 de ani) îşi permite să mai reia relaţiile cu ele, are de unde alege! Iar Kate (40 de ani) este o femeie liberă după divorţul din 2011 de Aaron Diaz. Aşa că suntem siguri că au ce să-şi povestească.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare