; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luis Miguel

Luis Miguel s-a refugiat în alcool din cauza depresiei

04 March 2015

Cântăreţul Luis Miguel (44 de ani), supranumit „Soarele Mexicului', nu mai este ce a fost odată. Conform tvnotas.com.mx, acesta trece printr-o perioadă grea. El s-a îngrăşat şi consumă din ce în ce mai mult alcool din cauza depresiei, susţin apropiaţii săi.

Luis Miguel

Pe 7 februarie, el a refuzat să mai urce pe scenă în cadrul unui concert pe care trebuia să-l susţină la Coliseo Yucatán, în Mexic. Fără să dea vreo explicaţie echipei sale şi celor aproape opt mii de fani veniţi să-l vadă, Luis a rămas în cameră.

Supărat că artistul nu a mai cântat, şeful arenei unde ar fi trebuit să aibă loc evenimentul a declarat: „Luis Miguel pur şi simplu s-a închis în camera lui, a cerut să i se aducă sticle de alcool şi acolo a rămas ca să se îmbete şi să se drogheze. De aceea nu a mai cântat. Nu a avut nici măcar decenţa să anuleze concertul'.

Ulterior, acesta şi-a retras declaraţiile, însă faptul că Luis are o problemă cu alcoolul deja nu mai este un secret pentru nimeni. Mai mult, el nici nu se ocupă de cei doi băieţi pe care îi are cu actriţa Aracely Arambula, aceasta plângându-se mereu în interviuri de faptul că nu este un tată bun.

La rândul său, fostul manager al lui Luis Miguel, William, l-a dat în judecată pe artist cerându-i daune de două milioane de dolari, pentru că a încălcat înţelegerile dintre ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare