; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luis Fonsi

Luis Fonsi a doborât șapte recorduri Guinness, cu single-ul „Despacito”. „Mama va fi foarte mândră”

19 October 2018

Hitul care a acaparat toate topurile internaționale în anul 2017, dar și la începutul acestui an a intrat în cartea recordurilor! Luis Fonsi a reușit astfel să se alăture în cadrul unor nume selecte care au doborât recorduri de-a lungul timpului, nume mari ale muzicii precum: Lin-Manuel Miranda, Ozzy Osbourne, Rihanna şi Taylor Swift.

Marți seara cântărețul a participat la o ceremonie de decernare în Miami, prilej prin care artistul s-a arătat surprins și „foarte privilegiat' de faptul că se numără printre puţinii artişti care obţine şapte recorduri Guinness într-un singur an.

Printr-un mesaj postat pe contul său de Instagram Fonsi nu a uitat să le mulțumească celor care i-au fost alături de la început: 

„Compania Guiness m-a surprins cu aceste 7 recunoștințe. Sunt onorat să fac parte din familia Guiness World. „Despacito' a reușit asta într-un singur an de zile și asta vi se datorează vouă! Mulțumesc tuturor celor care au lucrat alături de mine pentru a ajunge la acest succes! Daddy Yankee împart aceste premii cu tine'. 

În postare, Luis Fonsi a menționat-o și pe  compozitoarea panameză Erika Ender, dar mai ales la Justin Bieber, vedeta pop  care a făcut și mai vizibilă această melodie. 

 

 Vezi galeria foto >

 Fonsi a intrat în Guinness Book, cu următoarele recorduri:

  1. Cel mai ascultat cântec din lume

  2. Primul videoclip care a depăşit 5 miliarde de vizualizări pe YouTube

  3. Videoclipul cu cele mai multe like-uri pe internet

  4. Cântecul care a stat cele mai multe săptămâni pe locul 1 pe lista Billboard Hot Latin Songs

  5. Single-ul cu cele mai multe săptămâni consecutive (17) pe primul loc pe lista Hot 100 a Billboard

  6. Videoclipul cel mai vizionat pe internet

  7. Duetul cu cele mai multe vizualizări.

„Îl voi atârna pe perete cu multă mândrie şi îl voi sărbători. Mama mea va fi foarte mândră', a declarat Luis Fonsi în cadrul unui interviu, care a precizat că încă îl surprinde succesul înregistrat de „Despacito'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare