; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lui Tarantino îi place să sugă degetele femeilor?!

30 June 2011

Un email viral trimis de o tânără care susţine că l-a cunoscut pe Quentin Tarantino a umplut Internetul, şocând prin explicaţiile detaliate date de aceasta în legătură cu penisul urât al regizorului şi pasiunea lui pentru suptul degetelor de la picioare!

Ohnotheydidnt.livejournal.com a publicat integral mesajul forwardat de femeie prietenilor ei şi unor site-uri, dovada celor povestite fiind o serie de poze făcute în casa regizorului, într-o cabină foto, în care cei doi se sărută.

Tânăra de culoare povesteşte că a mers la o petrecere pe 1 iunie, în Beverly Hilly, unde erau şi Jamie Foxx şi Quentin Tarantino, a intrat în vorbă cu acesta din urmă şi – după ce i-a lăudat filmul „Reservoir Dogs' („Profesioniştii crimei') şi a mărturisit că nu i-a plăcut nici un „Kill Bill' – a ajuns să-l sărute pasional. Invitată acasă la el, aceasta a acceptat, şi-a făcut câteva poze pentru a dovedi ulterior întâlnirea, şi când situaţia s-a încins, a ajuns în pat cu regizorul.

„După ce am discutat mult despre filme, Quentin mi-a sugerat să mergem în pat, moment în care am început să mă panichez. Ne mai sărutăm, încerc să evit acţiunea de sub centură – pentru că QT are cel mai urât penis pe care l-am văzut vreodată (scurt, gros, ca un mâner rotund de uşă) – şi când încep să hiperventilez, se apleacă şi îmi spune «Hei, pot să îţi sug degetele în timp ce mă masturbez?»'.

Zece minute mai târziu, tânăra spune că totul s-a terminat cu bine şi au adormit, pentru ca a doua zi dimineaţă experienţa să se repete: „A fost cea mai nebunească experienţă din viaţa mea şi, fără îndoială, cea mai bună poveste pe care o voi spune vreodată', încheie autoarea email-ului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare