; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lui Rod Stewart îi plac uşuraticele

01 April 2011

Rod StewartCântăreţul de 66 ani, care a devenit recent tătic pentru a opta oară (şi a doua cu actuala soţie, Penny Lancaster), crede că uşuraticele sunt sexy, deoarece chiar şi celor mai frumoase femei le poate lipsi sex-appeal-ul.

Ştii, am fost cu femei care au apărut în Playboy şi care erau absolut superbe, dar n-aveau sex-appeal. E o chestie interioară, o privire. E chiar – dacă mă înţelegi – un uşor aer de vampă. Doar puţin', a explicat el într-o apariţie la Piers Morgan Tonight', de pe CNN.

Înseamnă să porţi o fustă scurtă chiar un pic mai sus decât ar trebui. Să se vadă un pic ciorapii, poate', a continuat Stewart.

Britanicul, care a fost căsătorit de trei ori şi are opt copii cu cinci femei diferite, a recunoscut că ar fi trebuit să asculte de tatăl său în tinereţe, când acesta l-a sfătuit să nu se însoare cu prima lui soţie, Alana Hamilton.

Aveam 35 de ani şi m-am căsătorit. El mi-a zis că sunt prea tânăr. I-am zis că am 35 de ani, dar mi-a zis că sunt prea tânăr, că n-am trăit. Avea dreptate, Dumnezeu să-l binecuvânteze, mersi, tată!', a spus cântăreţul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare