Homepage  / Vedete străine

Lui Rebel Wilson i s-a interzis prin contract să slăbească. De ce echipa ei s-a opus ca ea să-și schimbe stilul de viață

Lui Rebel Wilson i s-a interzis prin contract să slăbească. De ce echipa ei s-a opus ca ea să-și schimbe stilul de viață
7

de Roxana Mirea,

Rebel Wilson susține că nu a avut voie să slăbească din cauza contractului pentru filmele „Pitch Perfect”. Așadar, celebra actriță a așteptat până când a simțit că povestea lui Fat Amy din acele filme se apropie de sfârșit pentru a-și schimba stilul de viață. În plus, propria ei echipă s-a împotrivit ideii sale de a slăbi.

Lui Rebel Wilson i s-a interzis prin contract să slăbească

Rebel Wilson spune că rolul lui „Fat Amy” în cele trei filme „Pitch Perfect”, din 2012 până în 2017, a împiedicat-o să slăbească. În cel mai recent episod al podcastului „Call Her Daddy”, actrița în vârstă de 42 de ani a spus că nu a început să aibă un stil de viață sănătos decât atunci când a simțit că „Pitch Perfect s-a terminat”, potrivit etonline.com.

„Nu puteam să slăbesc foarte mult, pentru că semnasem un contrat de așa natură pentru acel film”, a explicat Rebel Wilson. „Cred că nu ai voie să slăbești mai mult de 5 kilograme și nici să te îngrași mai mult de 5 kilograme. Trebuie să rămâi cam la greutatea care este trecută în contract.”

În ciuda contractului, actrișa a spus că „se gândea de ceva vreme” că vrea să ducă un stil de viață mai sănătos.Am fost stereotipată în a juca rolul acelei prietene grase și amuzante”, a spus ea despre rolurile sale actoricești din trecut, printre care cel din „Bridesmaids” din 2011 și „How to Be Single” din 2016. „Îmi place să fac acele roluri, îmi plac acele personaje, dar apoi mi-am dorit să fac mai multe lucruri.”

Pitch Perfect 3 (2017) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Echipa lui Rebel Wilson n-a vrut ca ea să slăbească

Wilson spune că, atunci când a început să se apropie de 40 de ani, s-a întâlnit cu un medic specialist în fertilitate care a sfătuit-o să facă alegeri mai sănătoase. „Încet-încet, pe măsură ce împlineam 40 de ani, am devenit mai sănătoasă”, a spus ea.

În 2021, Wilson a împărtășit cu BBC Breakfast că nici măcar propria ei echipă nu a susținut inițial pierderea ei în greutate.

Am primit multe păreri contra din partea propriei mele echipe, aici, la Hollywood, când am spus: ‘Bine, voi face acest An al Sănătății. Simt că mă voi transforma fizic cu adevărat și îmi voi schimba viața’”, și-a amintit ea. „Iar ei au întrebat: „De ce?” „De ce ai vrea să faci asta?”. Pentru că eu câștigam milioane de dolari fiind fata grasă amuzantă și fiind acea persoană.”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton