; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lui Mircea Radu i s-a furat identitatea

25 November 2010

În timp ce Mircea Radu trăieşte emoţiile debutului o dată cu lansarea emisiunii ÎnTrecerea anilor' la TVR 1, câţiva necunoscuţi fac cuceriri pe o reţea de socializare în numele lui.

.

Noua vedetă a postului public a descoperit că mai mulţi bărbaţi se dau drept el pe reţeaua de socializare Facebook. „Sunt mai mulţi care se dau drept mine, sunt unii care corespondează cu gagici, oamenii ştiu foarte clar de ce au de făcut', se amuză Mircea Radu.

Pe contul lui, prezentatorului emisiunii „ÎnTrecerea anilor' i se cer şi sfaturi, de la tineri, despre cum să ajungă celebri. „Nu există reţete de a-ţi îndeplini destinul. Meseria asta, dacă vrei să o faci de performanţă, serios, e o meserie foarte grea, cu foarte multe renunţări, nu este ce apare la televizor. Marea majoritate care apar pe prima pagină a ziarelor, deasupra cărora se scrie vedetă tv, nu au nimic în comun nici cu vedeta, nici cu televiziunea. Timp de 9 ani, cât am făcut „Din dragoste', nu ştiu ce am fost mai mult: şofer de tir sau prezentator de televiziune. Am avut o viaţă anormală. Eu stăteam acasă într-o lună de zile două săptămâni. Nu a fost uşor, dar până acum a fost cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea. A fost extraordinar. Toate astea cer sacrificii', ne-a declarat el.

Mircea Radu se pregăteşte să debuteze sâmbătă, 27 noiembrie, de la ora 21.10 la TVR 1 cu emisiunea ÎnTrecerea anilor'.

Trupa Gazebo, cunoscută publicului şi datorită melodiei I like Chopin' şi Chris Andrews al cărui hit Pretty Belinda' a fost pe buzele tuturor în anii ´60 sunt primii invitaţi în studioul emisiunii. Lista invitaţilor este completată de: Luminita Dobrescu (câştigătoarea primului Cerb de Aur ,în 1968), actorii Ileana Stana Ionescu, Manuela Hărăbor şi Ion Besoiu, sportivii Helmut Duckadam şi Iolanda Balasz, interpreta Oana Sârbu, trupa Compact.

Mircea Radu are mare încredere în noul lui format: „Aşa cum „Din dragoste' a pus piatra de început la un drum pe care mulţi încă mai merg şi azi, cel al reality-people show-urilor, eu sunt convins că „ÎnTrecerea anilor' va însemna revenirea la diverstimentul de calitate.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare