; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_ludwika

Ludwika Paleta are un soţ înţelegător

22 January 2016

Actriţa Ludwika Paleta a filmat mai multe scene fierbinţi pentru noul ei proiect, narco-novela „La querida del centauro', alături de actorii Humberto Zurita şi Michel Brown, însă soţul ei, Emiliano Salinas (economist şi activist politic, fiul fostului preşedinte mexican Carlos Salinas de Gortari), nu este deloc gelos.

[Not a valid template]

„El înţelege foarte bine meseria mea. Nu este deloc gelos. Are o minte foarte deschisă. Mă sprijină mereu şi tot timpul are grijă ca să-mi fie bine. Mă răsfaţă mult', a spus Ludwika, citată de peopleenesopanol.com. Mai mult, actriţa şi-a lăudat şi colegii din noua telenovelă: „Humberto este o emblemă în Mexic. Nu ar fi existat un actor mai bun care să-i dea viaţă lui Centauro (n.r. – Un celebru traficant de droguri). Acest personaj i-a venit mănuşă. La fel, şi cu Michel am multe în comun. Mă înţeleg de minune cu amândoi'.

Telenovela „La querida del centauro', produsă de Telemundo, este difuzată, în prezent, în SUA. La noi, pe Ludwika (37 de ani) aţi văzut-o ultima oară la Acasă, în „Abisul pasiunii', alături de David Zepeda.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare