Homepage  / Seriale româneşti

7 lucruri pe care nu le știați despre „Lia – soţia soţului meu”. Ana Bodea, noi detalii despre serialul de la Antena 1

7 lucruri pe care nu le știați despre „Lia – soţia soţului meu”. Ana Bodea, noi detalii despre serialul de la Antena 1
16

de Roxana Mirea,

Ana Bodea, care este protagonista din serialul „Lia – soţia soţului meu”, de la Antena 1, a dezvăluit câteva lucruri pe care fanii nu le știau despre această producție. „Lia - soția soțului meu”, care îi are în distribuție și pe Ștefan Floroaica și Ioana Blaj, s-a lansat pe micile ecrane de la noi în ianuarie 2023. 

Lucruri pe care nu le știați despre Lia – soţia soţului meu 

Ana Bodea este protagonista din serialul „Lia – soţia soţului meu”. Recent, actrița a dezvăluit o serie de lucruri pe care fanii nu le știau despre serialul de la Antena 1.  

„Lucruri pe care nu le știți despre Lia: 

1. Lia nu trebuia să fie balerină. Ideea a venit pe parcurs, în timp ce proiectul era în Pre-producție. 

2. Serialul nu se filmează cronologic. De obicei filmăm secvențe din 3 episoade, într-o singură zi. 

3. În spatele camerelor este o echipă maaare de oameni pasionați, echipă pe care nu o vedeți joia la tv. Totul de la machiaj până la lumini sau decor este bine gândit și organizat de către aceasta echipă. 

4. Înainte de fiecare secvență repetăm textul și mișcările. Totul este bine stabilit și avem anumite semne, în care trebuie să stăm, atunci când suntem filmați. 

5. Trebuie să știm de fiecare dată ce a făcut în secvența anterioară personajul pe care îl interpretăm. (Cum ziceam, nu filmam cronologic, așa că scenariul & Andrei Barbu sunt prietenii noștri cei mai buni) 

6. Între secvențe avem de obicei foarte multe lucruri de făcut: schimbare de costume, retuș la Make-Up, retuș la păr, repetiție, ni se pun lavaliere, etc) 

7. Secventele în care dansez, cele de acțiune sau cele care necesită cascadorii sunt preferatele mele”, a scris Ana Bodea, pe contul ei de Instagram.  

Detalii despre Lia – soţia soţului meu 

Producţia, care este difuzată în fiecare joi la Antena 1, este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem – Never let go, difuzată la noi sub numele „Prizoniera dragostei”, adaptarea românească fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion. 

Protagoniștii din „Lia” sunt Ana Bodea, care și-a făcut debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon, şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută din „Fructul oprit”, „Sacrificiul” și „Adela”.  

Din distribuție, mai fac parte Ilinca Goia, Tina Duceac, Doiniţa Oancea, Alexandru Ion, Bebe Cotimanis, Oana Zara, Valeriu Ilişie, Mircea Gheorghiu, Toto Dumitrescu, Alecsandru Dunaev, Mara Oprea, Oana Moșneagu, Vlad Gherman și Andrei Aradits, printre alții.  

Serialul „Lia – soția soțului meu” s-a bucurat de succes încă de la primilele episoade, iar, în momentul de față, este difuzat sezonul 2, la Antena 1.

Lia – Sotia sotului meu_sezon 2_6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Citește și:

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton