; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

161930818_425861742051087_2968687253780828343_n

Lucrul inedit la care a renunțat Katy Perry de când a devenit mamă

06 April 2021

Deși e mamă de doar câteva luni, Katy Perry a întâmpinat deja numeroase provocări în toată această perioadă.

Probabil una dintre mărturisile recente ale vedetei i-au luat prin surprindere pe fanii acesteia. Totul a venit după o prestație a unei concurente în cadrul emisiunii „American Idol', unde Katy Perry este jurată:

„Vocea ta este o experiență spirituală. Este de-a dreptul angelică', i-a declarat Perry. „Ca proaspătă mămică, nu mai am așa mult timp pentru mine, așa că am renunțat la a mă epila pe picioare. Însă, atunci când te-am auzit cântând, efectiv părul de pe picioarele mele a crescut un centimetru. A fost incredibil!'

Ulterior, vedeta a postat pe contul ei de Twitter un GIF – pe care îl poți vedea mai jos – scriind: „O reprezentare live a părului de pe picioarele mele atunci când am auzit-o pe @casscoleman cântând la #AmericanIdol.'

 

Și Orlando Bloom este neglijat de artistă de când au devenit părinți

Orlando Bloom a făcut publice detalii picante din viața personală și relațiile sale intime alături de partenera sa Katy Perry. 

S-ar putea ca Katy Perry să nu fie încântată să audă declarațiile logodnicului său despre viața lor personală.

Orlando Bloom a împărtășit cu sinceritate într-un nou interviu cu The Guardian că el și cântăreața nu au relații intime „suficiente’, dar a spus că Perry a născut-o în august pe fiica lor, Daisy Dove și că acesta ar fi principalul motiv.

Katy și Orlando au început să se întâlnească în 2016, ulterior s-au despărțit pentru scurt timp în 2017 și apoi s-au îmoăcat în vara următoare. S-au logodit de Ziua Îndrăgostiților 2019 și devenit părinții unei fetițe în august 2020!

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare