; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucifer

Lucifer din „Supernatural” vine la East European Comic Con 2016

12 October 2015

Actorul şi producătorul american Mark Ross Pellegrino vine, în perioada 27-29 mai 2016, la East European Comic Con, eveniment care va avea loc la Romexpo.

lucifer

Mark este cunoscut în principal pentru rolul lui Lucifer din „Supernatural', personajul care stă la baza motivului pentru care fraţii Sam şi Dean Winchester pornesc la vânătoarea de demoni. Actorul i-a mai dat viaţă şi lui Jacob, în „Lost', care de mai bine de două milenii protejează insula pe care au ajuns protagoniştii serialului. Și-a mai făcut apariţia în seriale precum „Being Human', „Grimm', „Chuck', „ER', „The X-Files', „NYPD Blue', „The Practice', „Prison Break', „Greys Anatomy', „Ghost Whisperer', „CSI', „The Mentalist', „Breakout Kings'. Cele mai noi roluri le are în serialele „The Tomorrow People', „The Returned' şi „Quantico'. Are la activ şi roluri în filme consacrate ca „Hemingway și Gellhorn', „Marele Lebowski', „Armă mortală 3', „Capote', „National Treasure', „The Number 23', „The Trials of Cate McCall'

La fel cum ne-a obişnuit în fiecare an, East European Comic Con devine destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet, iar organizatorii confirmă că anul viitor va exista un actor sau o actriţă din cel mai popular serial al momentului, „Urzeala tronurilor'.

East European Comic Con se va desfăşura la Romexpo, în perioada 27-29 mai 2016. Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua EVENTIM, la preţul de 59 de lei, până în data de 30 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare