Homepage  / Vedete româneşti

Luciana Indre va deveni mămică la doi ani după ce a învins cancerul. Vedeta Prima TV va avea un băiețel

Luciana Indre va deveni mămică la doi ani după ce a învins cancerul. Vedeta Prima TV va avea un băiețel
13

de Cătălina Matei,

Bucurie fără margini pentru Luciana Indre, prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil” de la Prima TV! La doi ani după ce a învins cancerul, jurnalista va deveni mămică.

Gazda emisiunii „Sănătate cu stil” de la Prima TV este însărcinată și a postat deja pe contul său de Instagram mai multe imagini cu burtica de gravidă. Luciana Indre și soțul ei, Octavian trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor după cununia civilă de anul trecut, dar și după cea religioasă care a avut loc în urmă cu câteva luni.

Au trecut doi ani de când am primit vestea că m-am vindecat. Doi ani în care am primit atât de multe binecuvântări de la viață, însă cea mai mare va sosi în curând, aceea de a fi mamă”, a scris Luciana Indre pe contul său de Instagram în dreptul unor fotografii în care apare alături de soțul său.

Vedeta TV a anunțat că va deveni mămică la doi ani după ce a învins cancerulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În scurt timp, Luciana Indre va aduce pe lume primul său copil, un băiețel, după cum a dezvăluit chiar vedeta Prima TV într-o altă postare pe contul său de Instagram.

It’s a boy! Și deja e răsfățat de fetele mele”,  a anunțat Luciana în postarea cu pricina.

luciana-indre-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Foto: Instagram

Luciana Indre, sfaturi pentru femeile care suferă de cancer

Prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil” de la Prima TV a primit o viață nouă după ce s-a luptat cu un cancer mamar. În urmă cu aproape doi ani, Luciana Indre ne dezvăluia într-un interviu ce le recomandă femeilor care trec prin această experiență.

Le spun din toată inima să creadă că există viață după cancer! O, și câte minuni aduce vindecarea! Poate sună ciudat, dar realizezi că trăiești o viață poate mult mai frumoasă și mai cu sens decât înainte de diagnostic. Iți schimbi prioritățile, viziunea, alegi oamenii care te merită, renunți la obiceiuri și anturaje care nu te mai definesc. Inveți să te bucuri altfel de oameni și de momente! Acestor femei le înțeleg spaima, durerea, neputința,  furia, însă oricât le-ar fi de greu acum – chimioterapia e dură,  efectele ei sunt copleșitoare, operațiile  pot să fie traumatizante – să încerce să înțeleagă că e doar o etapă și să se proiecteze în momentul în care se vor vindeca.

 Eu asta am făcut, m-am gândit mereu la acest moment când o să pot povesti  despre boală la timpul trecut. Cui o să spun, ce voi spune, cum o voi face, cum va arăta noua mea viață. E greu să ceri cuiva care trece printr-o asemenea dramă să fie optimist și încrezător,  însă o dată ce renunți la întrebarea ”de ce mi se întâmplă mie” și accepți lupta, poți să te gândești  și la vindecare. Mai mult, le îndemn pe toate femeile să meargă la controale regulate, dar mai ales  să se autoexamineze acasă, iar la cel mai mic simptom să meargă la medic. Există întodeauna tendința aceea de a amâna atunci când te doare ceva. Nu merg astăzi pentru că trece, nu merg pentru că îmi e teamă de diagnostic, dacă îmi spune ceva rău. În cazul unui astfel de diagnostic, timpul e extrem de important și contează orice minut”, ne dezvăluia Luciana în interviu.

luciana-indre-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton