; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luciana Indre, experiență inedită la Raliul Maramureșului Se pare că a fost anul sau luna senzațiilor tari (1)

Luciana Indre, senzații tari la Raliul Maramureșului: „La final a fost ceva de genul… gata?! Mai vreau!”

31 May 2021

Luciana Indre, prezentatoarea și realizatoarea emisiunii Sănătate cu stil, de la Prima TV, a avut parte de o experiență inedită la Raliul Maramureșului, desfășurat în week-end-ul trecut, în cadrul Campionatului Național de Raliuri. Această etapă a revenit în calendarul competițional după 14 ani de pauză și a avut la start 56 de echipaje lansate în lupta cu cronometrul.

Vedeta Prima TV, Luciana Indre, maramureșeancă la origini, a făcut și ea un traseu scurt ca și copilot al lui Andrei Brezoski, într-o mașină Citroen C2R2, a trăit la maxim această experiență și a declarat:

Se pare că a fost anul sau luna senzațiilor tari. Dacă acum două săptămâni am testat scuba, acum a fost vorba de o noua experiență însă dincolo de caii putere și de adrenalină, am descoperit un sport nou care necesită mult curaj, concentrare, strategie și spirit de echipă. O experiență care îți arată o adevărată  lecție de încredere, pentru că în raliu niciun pilot nu poate să câștige fără co-pilot. Pilotul are încredere oarbă în ceea ce i se dictează și orice greșeală poate să fie fatală. Am avut emoții, mai ales că recunosc…sunt control freak și pun frâne imaginare când stau în dreapta, însă Andrei mi-a explicat cu calm și răbdare ceea ce urma să se întâmple iar la final a fost ceva de genul… gata?! Mai vreau!'

 Vezi galeria foto >

Pe Luciana Indre telespectatorii o pot vedea în fiecare sâmbătă în cadrul emisiunii Sănătate cu stil, difuzat pe Prima TV, de la ora 11.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare