Homepage  / Vedete româneşti

Luciana Indre revine pe micul ecran cu un nou sezon „Sănătate cu stil”. Prezentatoarea a devenit mamă la doi ani după ce a învins cancerul

Luciana Indre revine pe micul ecran cu un nou sezon „Sănătate cu stil”. Prezentatoarea a devenit mamă la doi ani după ce a învins cancerul
5

de Redactia Tvmania,

Luciana Indre și soțul ei, Octavian, trăiesc clipe magice. Prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil” de la Prima TV a devenit, pentru prima dată în viață, mamă. Ea a născut un băiețel perfect sănătos, vesel și care a pornit în viață cu prima lui notă de 10.

Luciana Indre revine pe micul ecran cu un nou sezon al emisiunii „Sănătate cu stil”

Pentru vedeta Prima TV, apariția lui Rafael este un miracol, după ce a reușit să treacă peste amenințarea unei boli grave în trecut.

„Trăiesc momente unice.  Oricât mi-au fost descrise până acum nu am crezut că pot să fie atât de frumoase și copleșitoare. Îmi doresc doar să fie sănătos și noi de asemenea, să-l creștem și să ne bucurăm împreună de fiecare zi”, spune Luciana.

baby rafaelIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Mai mult, proaspăta mămică se întoarce și pe micul ecran, cu un sezon nou al emisiunii Sănătate cu stil, care debutează sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 11.00.

„Cât de mult conteazã informația corectã! Îmi dau seama de asta și mai mult acum, când trăim noi începuturi alături de minunea din viața noastră, bebe Rafael. Coincidență sau nu, sâmbăta aceasta începem noul sezon Sănătate cu Stil cu un material complet despre importanța monitorizării în sarcină și analizele necesare.

Iar zilele acestea, am primit și vizita medicului nostru de familie care a deținut recordul pentru cei mai mulți bebeluși înscriși la cabinet. Și, pe măsură ce îmi explica principiile puericulturii, mi-am dat seama cât de puține știu, de fapt, și câte mituri circulă pe acest subiect. Paradoxal, deși avem acces mult mai rapid și mai ușor la informație, ne este tot mai greu să distingem între mit și realitate, între bine și rău, între opinii avizate și simple păreri.

Noi, de 9 sezoane încoace, la Sănătate cu Stil, încercăm să aducem pe micile ecrane informația corectă. Fie că vorbim despre boli fizice, despre suferințe psihice ori despre stilul de viață, luăm sfaturi de la cei mai în măsură să le ofere: specialiștii. Așadar, Sănătate cu Stil revine și ne propunem să continuăm cu o serie de ediții dedicate mamelor și bebelușilor. Abia aștept să ne revedem în fiecare sâmbătă, de la ora 11:00 pe Prima TV”, spune Luciana Indre.

Luciana Indre și soțul ei, Octavian trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor după cununia civilă de anul trecut, dar și după cea religioasă care a avut loc în urmă cu câteva luni.

Luciana Indre s-a luptat cu cancerul mamar

Prezentatoarea emisiunii „Sănătate cu stil” de la Prima TV a primit o viață nouă după ce s-a luptat cu un cancer mamar. În urmă cu aproape doi ani, Luciana Indre ne dezvăluia într-un interviu ce le recomandă femeilor care trec prin această experiență.

Eu asta am făcut, m-am gândit mereu la acest moment când o să pot povesti despre boală la timpul trecut. Cui o să spun, ce voi spune, cum o voi face, cum va arăta noua mea viață. E greu să ceri cuiva care trece printr-o asemenea dramă să fie optimist și încrezător, însă o dată ce renunți la întrebarea de ce mi se întâmplă mie și accepți lupta, poți să te gândești și la vindecare. Mai mult, le îndemn pe toate femeile să meargă la controale regulate, dar mai ales să se autoexamineze acasă, iar la cel mai mic simptom să meargă la medic. Există întodeauna tendința aceea de a amâna atunci când te doare ceva. Nu merg astăzi pentru că trece, nu merg pentru că îmi e teamă de diagnostic, dacă îmi spune ceva rău. În cazul unui astfel de diagnostic, timpul e extrem de important și contează orice minut”, declara Luciana Indre.

Sursă foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton