; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucian Mândruţă şi-a stricat 6 costume

18 March 2010

Pe 20 martie, la ora 22.00, Lucian Mândruţă debutează ca şi prezentator al unei emisiuni de divertisment, producţia „Pâine şi circ', difuzată de Antena 1. Lucian revine astfel pe ecrane după ce a fost înlocuit, la pupitrul „Observatorului' de seară, din 22 februarie de către Alina Petrescu.

Talk-show-ul de noapte „Pâine şi circ' urmăreşte politicieni, persoane publice, dar şi oameni simpli, iar tonul emisiunii este unul foarte vesel. În prima ediţie a emisiunii, Mândruţă se va ironiza chiar pe sine, după care va trece la alte vedete care vor sfârşi … într-un borcan de murături. Este vorba de o rubrică standard, „Vedete expirate', în care vor ajunge toate vedetele de care publicul s-a plictisit.

Un moment inedit este cel al interviului în jacuzzi. Lucian Mândruţă va intra, alături de vedetele din platou, într-un jacuzzi adevărat, umplut cu apă, unde vor avea o discuţie relaxată, dezinhibată şi plină de umor. Primul invitat care a acceptat să intre „la apă' este liberala Norica Nicolai. Mândruţă îi făcuse propunerea şi lui Corneliu Vadim Tudor, însă acesta a fost scandalizat de „aboordare'.

Lucian a înregistrat deja 6 ediţii ale interviului în jacuzzi şi spune că a stricat 6 costume. „Erau din cele pe care le purtam la Observator, însă deja îmi erau mari, am trecut de la mărimea 56 la 52', a glumit acesta.

Lucian Mândruţă a semnat cu Antena 1 pentru 12 ediţii, urmând ca producţia să aibă un al doilea sezon dacă are succes.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare