; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucian Mândruță a rămas fără emisiune!

14 September 2011

Lucian Mândruță nu va mai prezenta nici emisiunea „Nimic important', nici altă emisiune în cadrul trustului Intact, scrie Libertatea.ro. De când a terminat contractul pentru ultima sa emisiune, Mândruță a rămas doar profesor la Intact Media Academy, dar și director al unei firme de relații publice.

Contactat de ziarul Ring, Lucian Mândruță a spus că nu mai vrea să profeseze în jurnalism, dar a adăugat că nu știe încă ce drum va alege în continuare.

„Deocamdată nu știu ce voi face. Nu sunt trist, n-am nicio depresie. Până mă voi decide ce voi face în continuare, am de gând să mă ocup de firma mea de PR, să o fac să crească. Am foarte multă treabă și fără să lucrez. Nu-mi mai doresc să lucrez în televiziune. Poate altceva, nu știu încă', a declarat fostul prezentator tv.

Zvonuri despre eliminarea emisiunii din programul Antenei 2, ca urmare a audiențelor slabe, au apărut încă din vara acestui an, a scris paginademedia.ro. După pauza de vară, „Nimic important' nu a fost reintrodusă în grila de toamnă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare