; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucian Mandruta, observator-sef

26 June 2006

Saptamana trecuta, la aproape trei ani de la sosirea in Antena 1, Lucian Mandruta a devenit redactor- sef al Observatorului. Prioritatea lui, in afara audientei desigur, e sa-si vada colegii multumiti.

L-am luat la intrebari, pe Lucian Mandruta, la doar cateva zile de la promovarea lui in functia de redactor-sef al departamentului de stiri al Antenei 1. Glumet si amabil ca intotdeauna, ne-a lasat impresia ca promovarea nu o sa-l schimbe intr-un manager rigid si infumurat la care ajungi numai cu aprobari speciale.
TV mania: Cum a fost cu numirea asta?
Lucian Mandruta: Stiam ca se cauta alt redactor-sef la stiri, conducerea Antenei mi-a propus si mie la un moment dat, dar am refuzat.
TV mania:De ce?
TV mania:Din doua motive: in primul rand, nu stiu daca imi sta bine cu mustata…
TV mania:Adica sa nu calci pe urmele lui Radu Cosarca…
TV mania:Da, exact. Mi-a fost teama ca e un precedent periculos sa fii si prezentator, si director de stiri. Nu consider ca era vina lui Radu, dar in continuare nu cred ca e o idee buna sa fii si sef, si prezentator pentru ca, pana la urma, situatia asta te pune in postura de a alege intre doua tipuri de munca. Al doilea motiv este ca nu o sa am timp: mai am si o companie de productie, mai fac si training. Acum incerc sa deleg lucrurile pe la companie, sa ma ocup cu prioritate de Observator.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare