Homepage  / Televiziune

Lucian Ionescu și Oana Predescu, moment savuros la iUmor 2024. I-au impersonat pe Ștefan Bănică și Stela Popescu 

Lucian Ionescu și Oana Predescu, moment savuros la iUmor 2024. I-au impersonat pe Ștefan Bănică și Stela Popescu 
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „iUmor”, sezonul 17, este difuzată sâmbătă, 14 septembrie 2024, la Antena 1. Lucian Ionescu și Oana Predescu vin pe scenă cu un moment comic, dar emoționant. Cei doi i-au impersonat pe Ștefan Bănică și Stela Popescu într-un moment memorabil de comedie. 

Lucian Ionescu și Oana Predescu, moment impresionant la iUmor 2024 

În cea de-a doua ediție a sezonului 17 „iUmor”, pe scenă au urcat Lucian Ionescu și Oana Predescu, care i-au impersonat pe marii actori ai scenei românești, Ștefan Bănică și Stela Popescu, într-un moment memorabil de comedie. Cei doi s-au pregătit în amănunt și i-au impresionat pe toți cei patru jurați cu o scenetă spectaculoasă. Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li s-au alăturat actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la „iUmor” și, împreună, prezintă rubrica iReal. 

Cei doi actori au făcut deliciul serii cu un moment savuros, la finalul căruia Delia le-a transmis celor doi: „Doamne, ce frumusețe de moment ați avut! Superb! Ne-am întors în timp, datorită lor și ne-am simțit ca odinioară ”, iar toată sala a fost în picioare. Cheloo, la rândul lui, a fost extrem de încântat de ceea ce a văzut, mărturisind, spre surprinderea tuturor: „Mă scuzați, sunt emoționat!”, continuând: „A fost o reeditare de succes; aplauze, în primul rând, pentru Oana Predescu, care a impersonat-o perfect, a fost cu adevărat în personaj“. 

Lucian_Ionescu_Oana_Predescu_iUmor_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Întregul moment susținut de către cei doi actori va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, începând cu ora 20:00, la Antena 1. 

iUmor aduce, la Antena 1, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile! 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton