; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucero şi-a găsit un nou iubit, dar nu recunoaște

11 April 2012

La un an de la divorţul de Mijares (cel care i-a fost soţ timp de 14 ani), actriţa şi cântăreaţa Lucero (42 de ani) se pare că şi-a găsit fericirea în braţele lui Marcelo Córdoba (38 de ani), colegul ei din telenovela la care filmează în prezent, Por Ella… Soy Eva'.

Apropiaţii celor doi spun că, deşi nu recunosc că sunt împreună, atracţia dintre ei se observă mereu la filmări, mai ales când au trebuit să meargă cu echipa să filmeze scene pe diferite plaje din Mexic. Atunci ei au

Marcelo Córdoba

petrecut tot timpul împreună şi au făcut plimbări lungi la apus de soare.

Mai mult, Marcelo (interpretul lui Antolín Galván din telenovela Forţa destinului' de la Acasă) se înţelege foarte bine cu mama şi cu fratele lui Lucero şi chiar a fost invitat la ziua acestuia.

Cei doi nu vor să recunoască că formează un cuplu, iar Marcelo a declarat de curând că, deocamdată, sunt doar buni prieteni şi colegi. „Lucrăm foarte bine împreună, dar niciodată să nu zici niciodată. Nu există nici o circumnstanţă din care să reiasă că suntem împreună. Însă ar putea să se întâmple, de ce nu', a zis el.

Zvonuri că cei doi actori ar avea o idilă au mai apărut şi în 2005, când filmau pentru telenovela Alborada', însă atunci Lucero era căsătorită cu Mijares (tatăl celor doi copii ai ei) şi, cum era de aşteptat, ea a negat vehement. Acum Lucero şi Marcelo sunt liberi să se iubească şi să şi recunoască acest lucru.

Citește și:

Ce face Lucero de arată atât de bine?

Lucero şi Mijares, mereu împreună de dragul copiilor

Lucero şi Colunga nu au timp de viață amoroasă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare