; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucero a fost desemnată vedeta anului 2012 în Mexic

15 November 2012

Actriţa mexicană (pe care o puteţi vedea în telenovela Stăpâna' la Acasă Gold) a fost desemnată de cei de la People en Español' Vedeta anului 2012' şi apare pe coperta celui mai recent număr al celebrei reviste.

Lucero a acordat cu această ocazie şi un interviu în care a vorbit despre viaţa ei privată. În acest moment al vieţii mele mă simt foarte fericită şi liniştită. Iubesc şi sunt iubită şi asta mă face să mă simt completă', a zis ea.

 Lucero, pe coperta People en Espanol - decembrie 2012

Întrebată dacă mai crede în căsătorie, Lucero a spus că încă nu se simte pregătită să facă din nou pasul cel mare (ea a divorţat în 2011 după o căsnicie de 14 ani de cântăreţul Mijares). Mereu am zis că nu o să mă mărit. Şi m-am măritat o dată. Copiii mei au un tată minunat şi nu cred că voi mai face acest pas. Este o etapă pe care am trăit-o şi care a fost frumoasă. Mă bucur de ce trăiesc acum, sunt înconjurată de iubire şi nu am nevoie de un act care să ateste asta'.

Actriţa în vârstă de 43 de ani nu a vrut să divulge numele noului ei partener de viaţă, însă presa vehiculează că ar fi vorba despre impresarul Michel Kuri.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare