; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luca Niculescu a îndurat canicula pentru campania “România|Din Interior”

07 September 2012

Din 16 septembrie, de la 18.30, Digi24 dă startul campaniei România|Din Interior', o campanie carea vrea să atragă atenția asupra resurselor naturale pe care România le are și care nu sunt bine folosite.

Vedetele Digi24  susțin campania emisiunii „Din interior' și au filmat o serie de promo-uri în locații deosebite din țară.

Luca Niculescu, prezentatorul emisiunii 24 într-o oră', a îndurat canicula pentru a se alătura colegilor în efortul de promovarea a campaniei Digi24.

Pentru mine, care sunt citadin convins, orice filmare în afara orașului este o aventură. Și aceasta a fost. Probabil că am filmat într-una dintre cele mai călduroase zile din an și, deși prevăzuserăm să începem filmarea dimineața, nu am reusit decât după ora 13.00. Asta pentru că ia timp să găseşti locul ideal: trebuia un peisaj cu stuf, dar şi degajat, cu păsări, dar nu în exces etc. Ca urmare, am avut toate avantajele şi dezavantajele filmatului în exterior– adică am gasit acel loc- dar a trebuit să reluăm filmarea de multe ori pentru că fie ţi se aşeza o libelulă pe mână, fie broaştele orăcăiau prea tare, fie trecea o pasăre prea aproape ', își amintește Luca Niculescu.

În cadrul campaniei România|Din Interior' telespectatorii vor urmări materiale fascinante, realizate de echipa emisiunii Din interior'. După 10 ani în care nicio echipă de televiziune din România nu a mai reușit această perfomanță, echipa Digi24 a filmat urși în sălbăticie. De altfel destinul ursului brun din pădurile românești constituie unul dintre subiectele campaniei.

1-7

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare