; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luana Ibacka şi Luminiţa Nicolescu vorbesc despre sănătate prin mişcare

21 June 2013

În ediţia de duminica aceasta, 23 iunie, a emisiunii Cunoaşte, Visează, Iubeşte!', Luana Ibacka va vorbi despre tinereţe fără bătrâneţe cu Luminiţa Nicolescu.

Fostă sportivă de performanţă, antrenor de fitness, yoga, tae-bo, aerobic şi recuperare medicală, Luminiţa sfidează timpul şi vă arată cum să faceţi muşchi cu ajutorul exerciţiilor de tae-bo.

Secretul constă în…

Executarea în viteză a antrenamentul ajută la îmbunătăţirea rezistenţei cardiovasculare, tonifierea musculaturii şi îmbunătăţirea flexibilităţii.

Sportul sau alte activităţi fizice trebuie să fie bine dozate, astfel încât ele să rămână la nivelul de stimul şi să nu uzeze prematur corpul, aşa cum se întâmplă în sportul de performanţă sau în muncile fizice grele. Combinarea unor activităţi sportive, care să ţintească' diferite aparate şi sisteme, flexibilitate şi stretching, antrenament cardiovascular şi antrenament de forţă, la o intensitate aleasă corect şi cu timpi de refacere suficienţi, este cea mai bună şi echilibrată metodă de a face mişcare.

Nu uita de sucurile proaspete!

Pentru un aport de vitamine şi minerale, Luminiţa Nicolescu recomandă sucurile proaspete de mere, struguri, pepene, portocale sau grapefruit, preparate acasă.

Pentru un tonus de invidiat, ea vă îndeamnă să aveţi o gândire pozitivă, să priviţi întotdeauna jumătatea plină a paharului, să fiţi optimişti, să râdeţi cât puteţi de mult şi să vă bucuraţi de soare, pentru că terapia prin lumină alungă stările depresive.

Tinereţea şi flexibilitatea trupului nostru merg mână în mână. O persoană rigidă fizic este şi psihic rigidă, şi nu crede în tinereţea şi forma perfectă a corpului, tocmai pentru că nu cultivă mişcarea. Dans, exerciţii, respiraţii ritmice pe efort, iată câteva recomandări pentru o duminică frumoasă', spune Luana, care vă invită să nu rataţi emisiunea Cunoaşte, Visează, Iubeşte!', duminică, 23 iunie, de la ora 12:00, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare