; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luana Ibacka şi-a făcut cadou 900 de fotografii!

07 April 2011

luana-ibacka-900-fotografiiPe 12 aprilie, Luana Ibacka îşi aniversează ziua de naştere. Anul acesta, vedeta Prima TV (care împlineşte 44 de ani) şi-a făcut un cadou mai special, o şedinţă foto neconvenţională

Cu această ocazie, aniversata a explicat, într-un comunicat Prima:

„De mulţi ani ezit şi evit să particip la şedinţe foto, întrucât destinaţia lor clasică – comunicarea unor noi emisiuni, şedinţe de machiaj sau stil de modă – nu au legătură cu cea mai profundă stare pe care, de obicei, o poţi comunica prin fotografie, o frântură din ceea ce trăieşti.

De fiecare dată când vine ziua mea, încerc să identific ce îmi doresc mai mult şi mai mult, exceptând desigur „să fim sănătoşi” şi celelalte lucruri materiale, care se pot rezolva. Anul asta am vrut fotografii.

Împlinesc o vârstă care sună bine, 44 de ani! Cel mai mult mi-a plăcut să zic 33, dar a trecut. Până la urmatoarea cifră rotundă sau pur şi simplu atractivă pentru viaţa mea, am dorit să imortalizez felul în care arăt şi simt în acest an.

Am vorbit, în emisiunea „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!', cu astrologi, numerologi, diverşi psihologi şi persoane instruite în a emite păreri despre viitor. Simt că şi pentru mine anul 2011 este un an în care contează extrem de mult cum gândesc, cum mă exprim, cum îi fac pe cei care mă apreciază să nu fie dezamăgiţi, ba dimpotrivă, să vadă în mine putere şi iubire.

Am căutat mult un fotograf care să participe la un demers artistic, în care eu, fotograf profesionist atâţia ani, să fiu MODEL.

Mircea Gheorghe mi s-a părut cel mai potrivit pentru un shooting de artă, fotografii care să surprindă felul în care o femeie la vârsta mea mai poate fi şi copil, şi sexy, şi naivă, şi tristă, şi plină de speranţă. Am realizat 900 de poze, pe care, cândva, le vom lua la prelucrat şi regândit ca stare, ca potenţial de a lucra unul cu altul.

Curând, îl voi invita pe Mircea şi în emisiuna „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!' şi desigur, voi lucra cu el în continuare fotografii în care să fiu… EU şi lumea mea de prinţesă', a declarat Luana.

Luana Ibacka 1

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare