; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luana Ibacka se întoarce cu un nou sezon „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!”

24 January 2013

De duminică, 27 ianuarie, Luana Ibacka revine la Prima TV cu cel de-al treilea sezon al emisiunii „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!', în care şi-a propus să încurajeze, prin temele abordate, exprimarea de sine.

Am observat că cei care reuşesc să aibă o activitate în care să se regăsească, sunt mult mai fericiţi decât alţii, care nu sunt sincer implicaţi în ceea ce fac. M-am uitat la copii, de exemplu.

Ei au calitatea magică de a fi autentici în manifestari şi nu le pasă absolut deloc de reacţiile celor din jur. De aceea, dacă şi noi adulţii am putea fi conectaţi la ceea ce am trăit când eram mici, forţa de a ne debarasa de teamă, de ridicol, de prejudecăţi, ar arăta partea cea mai elevată şi sublimă a fiinţei noastre', a declarat Luana.

„Fiecare dintre noi are nevoie să impresioneze un auditoriu. De la un examen şcolar sau profesional, până la un interviu sau susţinerea unui proiect, ne confruntăm mereu cu aplicarea autorităţii interioare, în cea exterioară. Fiecare ocazie îţi oferă posibilitatea de a te exprima', a mai spus vedeta Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare