; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luana Ibacka: „Mă gândesc și la tratamentele injectabile cu colagen”

06 February 2012

Luana Ibacka, prezentatoarea emisiunii Cunoaște, Visează, Iubește!', de la Prima TV, va împlini anul acesta 45 de ani. Luana nu își arată vârsta, pentru că este foarte atentă la alimentație, face sport și este tot timpul la curent cu tratamentele de ultimă generație.

Prezentatoarea este una dintre femeile care se documentează în permanență și știe exact ce anume să facă sau să folosească pentru a arăta bine.

„Sunt în preajma atâtor oameni care se ocupă de medicina naturistă, de homeopatie, de frumusețe prin chirugie și prin tratamente de salon, încât ar fi păcat să nu aplic acolo unde consider, câte ceva din noutățile acestor domenii. Și când spun noutăți, nu mă refer doar la echipamente fabuloase de slăbit, ci și la rețete reinterpretate modern, de pe vremea bunicii', a spus Luana.

Ea a explicat că iarna acordă o atenție deosebită pielii, în special de elasticitatea pe care o poate oferi colagenul, cel ce „lipește țesuturile și celulele între ele'.

„Caut creme și serumuri, măști și tratamente care aduc colagenul în pielea mea, citind cu atenție pe prospect. Mă gândesc și la tratamentele injectabile, care  promit si ele, care au un efect imediat, cu rezultate rapide, menite în principal să acopere ridurile faciale, prin injectarea cu un ac foarte fin al proteinei lipsă, colagenul', a spus Luana, care vrea ca la primăvară să-și facă o injectare fină cu colagen.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare