; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fermier caut nevasta

Luana Ibacka iese iar la peţit: începe sezonul 3 al emisiunii „Fermier. Caut nevastă!”

04 October 2010

În această seară, de la ora 20.30, Luana Ibacka revine la Prima TV cu al treilea sezon al emisiunii „Fermier. Caut nevastă!'.

Prezentatoarea ne face cunoştinţă cu cei cinci fermieri care au primit cele mai multe scrisori de la telespectatoare şi vor încerca să-şi găsească jumătatea prin intermediul emisiunii de la Prima.

 

TV Mania: Ce informaţii conţine scrisoarea standard primită de la fermierii care vor să apară în emisiune?

Luana Ibacka: Nu există o scrisoare standard. E foarte haios cum percep oamenii regulamente acolo unde nu sunt! Pentru fermierii care se înscriu la emisiune sunt condiţii legate de statutul lor. Trebuie să fie necăsătoriţi, să deţină o fermă adevărată, reprezentativă pentru mediul rural şi activităţile clasice legate de agricultură sau creşterea animalelor, şi cam atât!

.

Te-a şocat vreo scrisoare în mod special?

Din fericire nu este nimic şocant în emisiunea „Fermier. Caut nevastă!'. Dimpotrivă, sunt personaje şi acţiuni rupte din viaţa de la ţară, viaţa de zi cu zi, nimic exagerat.

.

Câte pretendente au avut, în medie, cei mai populari fermierii?

Sunt sute de apeluri şi mai multe zeci de scrisori. Pentru emisiune se aleg cel mult 15 scrisori, deoarece timpul emisiei limitează la un număr de minute apariţia fiecărui fermier cu scrisorile sale. Din acest motiv, se aleg pretendentele care îşi doresc cu adevărat să meargă mai departe şi care înţeleg exact că, pentru o perioadă destul de lungă, trebuie să renunţe la activităţile lor cotidiene. În concluzie, sunt alese cele care sunt pregătite să facă o serie de sacrificii.

.

Cât timp au avut fermierii la dispoziţie ca să ia o decizie?

Puţin. În episodul cu scrisorile, timpul este cel real, care se vede la televizor. Un pic mai mult de zece minute.

.

După ce ai umblat atâta prin ţară şi ai văzut cum se trăieşte în mediul rural, care crezi că sunt principalele lucruri de care trebuie să ţină cont pretendentele la titlul de nevastă de fermier?

Din ce spun ele, nu se căsătoresc cu ferma, ci cu fermierul. Fetele trag nădejde că relaţia e importantă, nu disconfortul de a munci şi a trăi în condiţii puţin vitrege. În acest sezon, pretendentele care s-au înscris au venit mai mult din zona rurală decât urbană, ceea ce mă face să cred că au înţeles din start cerinţele emisiunii şi, desigur, ale vieţii la fermă. Multe din fetele din Bucureşti provin tot de la ţară şi sunt în Capitală pentru studii sau joburi.

.

Care dintre cuplurile formate în sezoanele trecute au rămas împreună?

Marius din Galaţi cu Elena din Iaşi în sezonul trecut, iar în primul s-au produs combinaţii ciudate între fermieri şi fete. Carmen a migrat de la Mihai din Gorj la un Mihai din Teleorman, altă fată s-a logodit cu fermierul şi apoi s-au despărţit, după care s-au împăcat iar. Necunoscute sunt căile Domnului!

.

Ce locuri ai vizitat în această vară, înainte de a începe filmările?

Iaşi, Sibiu, am fost şi în Italia, şi în Grecia. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare