; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luana ibacka

Luana Ibacka are un nou proiect la Prima TV: “Luana Show”

27 December 2013

Din 5 ianuarie, emisiunea „Cunoaşte, Visează, Iubeşte!' îşi schimbă identitatea şi devine „Luana Show', o emisiune în care Luana Ibacka îşi propune să vă arate cum să aveţi o viaţă bună şi frumoasă.

Prin această emisiune, Luana îşi propune să pomoveze adevăratele valori, dar şi produse de calitate şi servicii profesionale, cu atât mai mult cu cât publicul se confruntă cu multă informaţie distorsionată de reclame şi campanii exagerate, care creează mituri false.

Emisiunea va fi împărţită în mai multe rubrici, precum: „Călătorie culinară', „Life Style' sau „Sănătate şi frumuseţe'.

În rubrica „Călătorie culinară' veţi afla ce, cum şi unde puteţi mânca specialităţi gastronomice din întreaga lume, într-o recenzie făcută de Luana şi specialistul invitat în fiecare ediţie. Veţi afla astfel şi care sunt cele mai bune hoteluri, restaurante, baruri, cofetării, patiserii, pizzerii, cafenele, discoteci, cluburi, cazinouri şi unde puteţi găsi catering de lux.

Despre armonie între minte şi trup, care pastrează echilibrul între sănătate, timp şi bani, veţi afla în rubrica „Life Style'

Am hotărât să fac o schimbare de titlu, întrucât în 2014 îmi doresc ceva nou! Numele meu în titlu exprimă de fapt Alegerile Luanei'. Televiziunea are într-un fel responsabilitatea să creeze modele. Cred cu tărie în talentul meu de a arăta modele bune, de a fi eu însămi un model. Nu caut prea departe invitaţii şi subiectele, pentru că începând cu colegii şi familia, continuând cu talente spontane culese de pe Facebook sau propuse de prieteni, ridic la nivel de reportaj orice prestaţie autentică sau serviciu de calitate pe care eu însămi l-aş folosi', spune Luana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare