Homepage  / Televiziune

Lovitură puternică pentru Faimoși la Survivor All Stars. De ce l-a atacat Jorge pe Andrei Ciobanu. „Ai cel mai murdar caracter”

Lovitură puternică pentru Faimoși la Survivor All Stars. De ce l-a atacat Jorge pe Andrei Ciobanu. „Ai cel mai murdar caracter”
8

de Roxana Mirea,

O nouă ediție Survivor All Stars a fost difuzată marți, 30 ianuarie 2024, iar Faimoșii au primit o lovitură puternică. Pe de altă parte, după ce jocul pentru provizii s-a încheiat, Jorge a avut un schimb de replici acide cu Andrei Ciobanu.  

Faimoșii au pierdut jocul de la Survivor All Stars din 30 ianuarie 2024 

O nouă ediție Survivor All Stars a fost difuzată marți, 30 ianuarie 2024, iar Faimoșii și Războinicii s-au întrecut în jocul pentru provizii. Înainte de joc, Daniel Pavel a făcut un anunț important și le-a explicat de ce miza este una extrem de importantă.  

Dublă miză – tribul care pierde va avea de suferit – va primi niște membri de la învingători pe insula lor, iar aceștia îi vor deposeda de niște obiecte”, le-a spus prezentatorul emisiunii 

Victoria a fost de partea echipei albastre, cu scorul de 10 la 8. Pe lângă mâncare (ouă și cartofi), Războinicii se bucură de un avantaj. Potrivit anunțului făcut de Daniel Pavel, ei vor trebui să aleagă trei concurenți din echipă, care să meargă în tabăra Faimoșilor și să ia de acolo 5 obiecte, la alegere, câștigate de aceștia în competiție. 

Jorge, atac la adresa lui Andrei Ciobanu 

După ce Războinicii au câștigat, în tabăra Faimoșilor s-a instalat dezamăgirea. Aceștia au egalat de mai multe ori în timpul jocului, însă, deși au fost aproape de victorie, nu au ieșit învingători. Acesta fiind contextul, Jorge a simțit nevoia să îi spună lui Andrei Ciobanu, cel care a încheiat jocul și a adus punctul decisiv, că are „cel mai murdar caracter din echipa” Războinicilor.  

Ești mândru de tine la cât ai ciripit aici pe margine la colegii noștri. Ai cel mai murdar caracter din echipa ta, Andrei, ca să știi”, îi va reproșa Jorge lui Andrei Ciobanu. 

„Andrei nu a vorbit niciodată prost”, i-a spus Alex Delea lui Jorge. 

Doar mult, doar tot prost”, i-a răspuns Jorge.  

Mă, dar Jador cum făcea? Eu am făcut ce făcea Jador?”, l-a întrebat Andrei Ciobanu pe Jorge. 

Lovitură puternică pentru Faimoși la Survivor All Stars 2024. De ce Jorge l-a atacat pe Andrei Ciobanu. „Ai cel mai murdar caracter” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Da, mă, dar tu te lauzi cu două facultăți cu masterate. El a zis. El s-a lăudat. Nu l-a întrebat nimeni ce facultăți și masterate are”, a spus Jorge.  

„Ce facultate ai făcut?”, l-a întrebat Jador pe Andrei, după ce Jorge i-a stârnit curiozitatea.  

Conservatorul și Managementul Afacerilor, plus masterul”, răspunde Andrei Ciobanu.  

Conservatorul? De muzică? Tu cânți?”, s-a mirat Jador.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton