Homepage  / Filme Online / Netflix

„Love Sorry”, filmul de comedie regizat de Iura Luncașu, este disponibil pe Netflix. Povestea, distribuție, trailer

„Love Sorry”, filmul de comedie regizat de Iura Luncașu, este disponibil pe Netflix. Povestea, distribuție, trailer
11

de Andra Stana,

„Love Sorry”, cea mai nouă comedie semnată Iura Luncaşu, este disponibilă pe Netflix. Filmul, care a avut premiera pe platforma de streaming la finalul lunii noiembrie, a ajuns rapid în top 10 cele mai urmărite filme în România. Cine sunt actorii din rolurile principale și unde s-au filmat scenele din noul film românesc de pe Netflix.

„Love Sorry”, comedia regizată de Iura Luncașu, acum pe Netflix

Love Sorry îi are în rolurile principale pe Alex Bogdan, Maruca Băiaşu, Anca Dinicu, Crina Semciuc, Doina Teodoru, Andrei Mateiu, Andreas Petrescu, Andreea Bibiri şi Marin Grigore, scrie cinefan.ro. În film mai apar și Adi Nartea din „Vlad”, dar și Iulia Albu.

Când un star important, Matei Sima (Alex Bogdan) vine în oraşul ei, Ramona (Maruca Băiaşu) face încercări disperate să-l întâlnească, şi împreună cu cele trei prietene ale sale (Anca Dinicu, Crina Semciuc, Doina Teodoru) vor trece prin aventuri extrem de amuzante pentru a-şi atinge scopul.

Regia îi aparţine lui Iura Luncaşu (Odată pentru totdeauna, Investitorii, Faci sau taci, Ghinionistul, Legaţii), iar scenariul este semnat de Andreas Petrescu. Imaginea este semnata de George Secrieru, iar montajul de Daniel Atudorei.

Producător general este Marian Petcu.

Radu Şelaru este producător executiv, Răzvan Cişmigiu este producător, iar Arina Lazăr Production Manager.

„Love Sorry”, noul film de comedie regizat de Iura Luncașu, este disponibil pe NetflixIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Alex Bogdan, despre rolul din „Love Sorry”: „Iura m-a văzut un bărbat fatal”

Protagonistul Alex Bogdan joacă rolul lui Matei Sima, un bărbat fatal, cu care spune că nu are așa multe în comun. 

Iura m-a văzut un bărbat fatal. Eu nu m-am văzut niciodată aşa. Să vedem până la finalul filmului cine are dreptate. Eu sunt un tip foarte tip. Asta se ascunde sub masca aceasta a glumelor. Iar tipul ăsta din film, Matei Sima, e foarte andocat în lumea celebrităţilor, asumat total. Eu nu sunt asumat total. Eu încerc să mă ascund de reflectoare”, a declarat actorul Alex Bogdan, citat de adevărul.ro.

Trailer Love Sorry

Cum a devenit Iașiul platou de filmare pentru „Love Sorry”

Pentru filmările „Love Sorry”, Iura Luncașu a transformat orașul studenției sale într-un adevărat platou de filmare. Noua producție, care poate fi urmărită acum pe Netflix, este o comedie care pune în lumină principalele obiective ale Iașiului.

Aveam această dorinţă de a face un film la Iaşi. Acum a apărut această oportunitate. Toată acţiunea se întâmpla într-un oraş de provincie, iar eu am cerut să fie modificat, ca acţiunea să se întâmple exclusiv în Iaşi. Vin cu un proiect foarte frumos. E o comedie foarte bine scrisă de Andreas Petrescu”, a declarat regizorul Iura Luncaşu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton