Homepage  / Vedete străine

Lourdes Leon, într-o rochie care a lăsat totul la vedere. Fiica Madonnei a furat privirile la un eveniment monden

Lourdes Leon, într-o rochie care a lăsat totul la vedere. Fiica Madonnei a furat privirile la un eveniment monden
11

de Cristina Țapu,

Așchia nu sare departe de trup, iar fiica Madonnei pare să confirme din plin această zicală. Lourdes Leon a participat recent la prezentarea unei noi colecții de modă și a întors toate capetele datorită ținutei pe care a ales-o!

Lourdes Leon, o nouă apariție controversată

Madonna este cunoscută pentru ținutele îndrăznețe pe care le poartă ori de câte ori are ocazia. Iată că nici fiica sa, Lourdes, în vârstă de 27 de ani, nu se lasă mai prejos. Prezentă la lansarea noii colecții a casei de modă Marc Jacobs, Lourdes și-a făcut apariția purtând o rochie mai mult decât îndrăzneață, care nu a lăsat prea multe imaginației. De altfel, Lourdes este obișnuită se se afle în centrul atenției și nu pare să acorde prea multă atenție criticilor, având același spirit liber și rebel precum cel al celebrei sale mame!

Fiica Madonnei i-a obișnuit pe fani cu aparițiile ei incediare. Lourdes Leon este cunoscută pentru lipsa de inhibiții atunci când vine vorba pe ținutele vestimentare pe care le alege pentru evenimentele la care participă.  

lourdes-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Într-un interviu acordat anul trecut pentru The Face, Lourdes a rememorat experiențele trăite în copilărie ca fiică a uneia dintre cele mai emblematice figuri din muzică. Lourdes s-a descris ca fiind un copil bine crescut, subliniind importanța manierelor în familia ei. 

Cred sincer că aș fi fost mustrată mai aspru dacă nu aș fi fost disciplinată. Politețea și bunele maniere au fost valori fundamentale care ne-au fost insuflate”, a precizat ea.  

Lourdes este pasionată de artă și activează în lumea modei

În plus, Lourdes nu era o adolescentă rebelă tipică. În timp ce unii copii de vârsta ei se furișau pentru a participa la petreceri, ea avea o abordare diferită: „Uneori mă furișam pe acoperiș pentru a fuma o țigară liniștită, dar niciodată nu m-am furișat cu adevărat din casă.” 

Lourdes Leon este fiica cântăreței Madonna și a actorului Carlos Leon. S-a născut pe 14 octombrie 1996 și este cunoscută și sub numele de Lola Leon. Lourdes a urmat o carieră în modeling și a devenit cunoscută pentru aparițiile sale îndrăznețe în campanii publicitare și prezentările de modă. De asemenea, a fost implicată în diverse proiecte artistice și în domeniul modei.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton