Homepage  / Netflix

Louis Hofmann, vedeta serialului Întuneric revine la Netflix cu un nou film. Ce știm despre viitoarea producție

Louis Hofmann, vedeta serialului Întuneric revine la Netflix cu un nou film. Ce știm despre viitoarea producție
2

de Andreea Hentea,

Louis Hofmann, vedeta succesului Netflix „Întuneric” și interpretul unuia dintre rolurile principale ale miniseriei „Toată lumina pe care nu o putem vedea”, va reveni la Netflix anul viitor, într-un film despre „Jugend Rettet”, o organizație care se ocupă cu salvarea migranților de pe mare. Ce știm, deocamdată, despre viitoarea producție, în care o vom vedea și pe actrița româncă Maria Drăguș.

Louis Hofmann revine la Netflix, într-un film despre salvatorii migranților

Louis Hofmann, vedeta serialului „Întuneric”, va juca rolul principal dintr-un viitor film german care se va vedea tot la Netflix, povestea organizației „Jugend Rettet”, care se ocupă cu salvarea migranților de pe mare, scrie site-ul whats-on-netflix.com.

Britain Burberry Fashion Show ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 2

„Jugend Rettet” este o organizație non-guvernamentală din Berlin care se ocupă cu salvarea persoanelor în pericol de a se îneca în Marea Mediterană. Operațiunile sale sunt efectuate cu ajutorul navei „Iuventa”, care navighează sub pavilion olandez. În timpul unei sesiuni a parlamentului italian din mai 2017, un procuror a acuzat organizația „Jugend Rettet” că lucrează împreună cu traficanții de migranți, dar reprezentanții acesteia au negat acuzațiile.

Conform rezumatului oficial transmis de Netflix, filmul despre „Jugend Rettet” (care deocamdată nu are titlu) este „inspirat din povestea adevărată a ONG-ului german «Jugend Rettet» și a navei sale, Iuventa, și relatează acțiunile de salvare înfăptuite de un grup de tineri berlinezi. Incapabili să stea pe loc și să privească cum nenumărați refugiați își pierd viața încercând să ajungă în Europa pe mare, aceștia iau măsuri. Neexperimentați, dar mânați de pasiune și de curaj, ei lansează o campanie de strângere de fonduri pentru a cumpăra o navă veche. Aventurându-se în Marea Mediterană, ei se angajează într-o misiune de salvare a mii de oameni, dar eforturile lor se lovesc de barierele justiției”.

Filmul „Jugend Rettet” va fi regizat de Markus Goller, iar scenariul va fi scris de Oliver Ziegenbalg și Michele Cinque. Scenografia și muzica vor fi realizate de Christian Goldbeck respectiv Volker Bertelmann, premiați cu Oscar pentru lucrul la renumitul film Netflix „Nimic nou pe frontul de Vest” / „All Quiet on the Western Front” (2022), recompensat în total cu patru Oscaruri și nominalizat la încă cinci.

Proiecte variate

Louis Hofmann (în vârstă de 27 de ani) a jucat în 2011 rolul titular din filmul româno-german „Tom Sawyer” (iar în 2012 în continuarea acestuia, „Huck Finn”) și a fost foarte lăudat pentru interpretarea sa. Talentatul actor a jucat și în drama „Sanctuarul” / „Freistatt” (2015), despre un copil de 14 ani ajuns, în 1968, într-un centru de plasament extrem de dur.

Louis Hofmann a devenit vedetă o dată cu rolul principal masculin din sofisticatul serial SF german de mare succes „Întuneric” / „Dark” (disponibil, încă, pe Netflix, care l-a difuzat între 2017 și 2020, timp de trei sezoane). A jucat apoi în thrillerul „Vrabia roșie” (2018) și în filmul biografic „Corbul alb” (2019), regizat de Ralph Fiennes. Anul trecut l-am văzut la Netflix în rolul tânărului Werner Pfennig din miniseria „Toată lumina pe care nu o putem vedea” (lansată pe 2 noiembrie), iar anul acesta a putut fi văzut în serialul Netflix „Ripley”, dar și în producția „Masters of the Air”, difuzată de Apple TV+.

Louis Hofmann se pregătește pentru filmările dramei „Monstruous Beauty”, regizată de Romola Garai, povestea Barbarei Field (Bella Ramsey), care s-a născut cu o afecțiune rară – fiind acoperită în întregime de păr – și care ajunge la curtea luxoasă a regelui Charles al II-lea (Dominic West), unde aspiră să devină dramaturg, sub protecția faimoasei actrițe Nell Gwyn (Ruth Negga), influenta amantă a regelui.

Când vom vedea filmul la Netflix

Alături de Louis Hofmann, filmul despre „Jugend Rettet” îi va mai avea în distribuție pe Franka Potente („Identitatea lui Bourne”), Corinna Harfouch („Downfall”) și pe Mala Emde („My Daughter, Anne Frank”), dar și pe talentata actriță româncă Maria Drăguș (protagonista filmului „Bacalaureat”, regizat de Cristian Mungiu, premiat la Cannes în 2016), care a jucat în 2018 în „Mary, regina Scoției”, cu Margot Robbie și Saoirse Ronan.

O parte din filmările viitoarei producții Netflix au avut loc la Berlin și s-au încheiat deja, iar în prezent sunt în desfășurare cele din Malta, despre care se știe doar că se vor termina până la sfârșitul anului. După cum se estimează, filmul va fi lansat în a doua jumătate a anului 2025.

Sursă foto: Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton