Homepage  / Vedete româneşti

Lorena Buble s-a căsătorit! Sora Lidiei Buble a arătat ca o prințesă. Imagini superbe de la nuntă

Lorena Buble s-a căsătorit! Sora Lidiei Buble a arătat ca o prințesă. Imagini superbe de la nuntă
25

de Roxana Mirea,

Lorena Buble s-a căsătorit! Sora Lidiei Buble, în vârstă de 21 de ani, a arătat superb în ziua nunții. Evenimentul a avut loc în weekend, la Bistrița, unde cea mai mică dintre surorile Buble i-a jurat iubire eternă lui Darius Fetti, în vârstă de 23 de ani. Iată imaginile. 

Lorena Buble s-a căsătorit 

Cea mai mică dintre surorile Buble s-a căsătorit! Lorena Buble a arătat ca o prințesă desprinsă din basme, în weekend, atunci când s-a căsătorit religios cu alesul inimii ei, Darius Fetti. Evenimentul a avut loc în Bistrița, pe 11 august, iar Lorena și Darius s-au căsătorit în biserica penticostală. Cununia civilă a avut loc pe 8 august. 

La cununia civilă, Lorena a purtat o rochie midi, albă, cu mâneci ample, iar Darius a îmbrăcat un costum crem. La nuntă, sora Lidiei Buble a arătat ca o prințesă. Buchetul, din trandafiri albi, a fost la fel de delicat precum mireasa. Rochia a fost albă, simplă, dar cu mâneci bufante. Darius a îmbrăcat un costum clasic, negru.  

Lorena Buble s-a căsătorit  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

Lidia Buble a publicat și ea imagini de la nunta surorii ei pe contul său de Instagram. „Mă pregătesc să pup mireasa. E ruptă de plâns. Uitați trădătoarea, care m-a trădat. A zis că nu se căsătorește. Nu mai plânge, că mă faci și pe mine! Nu mai ești mezina, acum eu am rămas. Hai, Lori, că astea sunt lacrimi de fericire. Ai fost cea mai frumoasă mireasă. Ai avut o petrecere minunată și îți doresc să ai parte de o viață binecuvântată, cu lacrimi numai de fericire”, i-a spus Lidia Buble surorii ei.  

Lidia Buble a publicat și ea imagini de la nunta surorii ei (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  21 / 25

Cum arată surorile Lidiei Buble

Lidia Buble provine dintr-o familia numeroasă, având zece frați. Ea este foarte atașată de familie și are o relație specială cu cele 4 surori ale ei. Frații artistei sunt: Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble și Diana Buble. Telespectatorii au putut fi martori la relația specială dintre Lidia Buble și Estera, atunci când cele două au participat împreună la Asia Express, pe Drumul Împăraților. 

Dacă vă întrebați cum arată surorile Buble, aflați că toate sunt superbe și au multe trăsături comune. La un moment dat, artista a publicat mai multe fotografii cu surorile ei.   

AȘA ARATĂ FERICIREA!”, a scris Lidia Buble în dreptul fotografiilor cu surorile ei. 

„Cel mai bun lucru în a avea o sora este ca mereu ai alături de tine un prieten! Ei bine …in cazul meu m-am ales cu 4 prietene pe care sincer nici dacă le-as fi putut vedea sufletul și le-as fi cunoscut pana la cel mai micuț detaliu, nu le-as fi putut alege mai bine. Dumnezeu face cu adevărat cele mai perfecte lucrări!”, a scris și Lorena Buble, în dreptul aceleiași fotografii de grup. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton