; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriu Vocea Romaniei 2014

Loredana, Moga, Smiley şi Bartoş, confirmaţi la “Vocea României”, sezonul 4

29 May 2014

Pentru a patra oară, Loredana, Marius Moga, Smiley şi Pavel Bartoş vor porni în căutarea concurenţilor pentru noul sezon Vocea României'.

Implicaţi în această producţie încă de la primul sezon, Loredana, Marius Moga, Smiley şi Pavel Bartoş vor continua aventura pentru găsirea celei mai bune voci din România.

Juriu

Mă bucur să încep iar căutarea de oameni frumoşi, cu voci fantastice. Sunt sigură că show-ul va fi şi mai palpitant ca până acum, aşa că îi aştept pe cei mai buni concurenţi să mă uimească cu totul!', susţine Loredana.

Marius Moga va face din nou parte din juriul emisiunii Vocea României': Am multe idei şi planuri muzicale, iar la această ediţie voi căuta vocile perfecte, cu care să le pun în practică!'

De asemenea, Smiley revine la Pro TV pentru noul sezon Vocea României'. Smiley a fost antrenorul învingător al primului sezon, alături de elevul său, Ştefan Stan. Vocea României este proiectul în care mă implic de fiecare dată cu drag, pentru că mi-a oferit prieteni de suflet, artişti minunaţi, care mi-au devenit parteneri, şi multă energie creativă. Aşa că întorc scaunul a patra oară pentru Vocea României!', a declarat Smiley.

Pavel Bartos

Pavel Bartoş revine în această toamnă la Pro TV, în ipostaza de prezentator al Vocii României: Şi de această dată, aştept cu entuziasm preselecţiile, pentru a descoperi, alături de antrenori, vocile fabuloase ale României'.

Caravana Vocea României' ajunge pe 8 iunie în Cluj-Napoca, pe 15 iunie în Iaşi şi pe 22 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie în oraşele Bucureşti, cu preselecţiile de pe 28 şi 29 iunie, şi Constanţa (13 iulie).

The Voice este un format internațional cu o popularitate imensă, care a câștigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare