; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana deepcentral unde esti single cover

Loredana şi Deepcentral au lansat piesa “Unde esti?”

20 October 2016

loredana-deepcentral-unde-esti-single-cover

După ce au cucerit topurile radiourilor cu o melodie pe care au cântat-o împreună cu Delia, „Gura ta', băieţii de la Deepcentral colaborează cu o altă divă din România. Astfel, împreună cu Loredana, au scos single-ul Unde eşti?'.

Mă bucur să vă anunţ lansarea noului single „Unde eşti?' în colaborare cu Deepcentral. Este un cântec despre dragoste, care vorbeste despre faptul că obişnuim să descoperim valoarea iubirii, fericirea, de-abia după ce am pierdut-o. Pe Doru Todoruţ îl cunosc de la „Pop Idol', când a participat la acest concurs de talente pe care l-am prezentat la ProTV în anii 90 şi de atunci i-am spus că într-o zi vom cânta împreună! Iată că ziua a sosit! Bucuraţi-vă de noul meu single', a declarat Loredana.

Iar George şi Doru au completat-o: „«Unde eşti?» este o piesă despre dragoste şi despre toate drumurile prin care încercăm să ajungem la sufletul pereche. Dragostea este cu siguranţă muza care ne inspiră cel mai des în piesele noastre şi asta pentru că este un subiect infinit. Am primit multe mesaje despre o nouă piesă şi ne bucurăm să ajungem la sufletele voastre cu această colaborare!'.

Ascultaţi aici piesa Unde eşti?':

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Loredana a lansat un nou single, „Casablanca'

2. Loredana va juca rolul lui Judy Garland într-un musical celebru

3. Loredana a lansat albumul Imaginarium'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare