; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Loredana reia personajul Rodia în „Moştenirea”

12 August 2010
Loredana va juca alături de Gheorghe Visu şi noul-venit Costin Sforaru

Loredana va juca alături de Gheorghe Visu şi noul-venit Costin Sforaru

Loredana revine pe platourile de filmare în rolul Rodiei în lung-metrajul „State şi Flacăra – vacanţă la Nisa' şi în serialul „Moştenirea', producţii ce vor începe în această toamnă la Pro TV.

Artista va continua povestea personajului  pe care l-a interpretat în „Inimă de ţigan' şi „Regina', personaj care acum se întoarce în viaţa familiei Potcovaru.

Special pentru acest rol, Loredana a plecat la o sesiune de shopping pe străzile din Cannes. Artista şi-a achiziţionat câteva ţinute superextravagante, care se potrivesc perfect personajului său.

Cu o carieră internaţională şi un look complet schimbat, Rodia devine o prezenţă tot mai constantă în viaţa lui State (Gheorghe Visu), a Flacărei (Carmen Tănase), dar şi a lui Gabriel (Costin Sforaru), fiul regăsit al celor doi.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest proiect. Rodia, personajul meu, se întoarce cu multe surprize pentru telespectatori. Proaspăt venită din State, unde a strâns nişte dolari, ea încearcă acum să-şi recapete statutul şi să intre din nou în graţiile lui State.

Rodia vine şi cu un look nou, extravagant ca de obicei, şi încearcă să-şi adapteze noile concepţii despre viaţă într-o lume cu principii foarte puternice, aşa cum este şatra. Ceea ce nu este deloc schimbat la ea e pasiunea pentru cântat şi iubit', a declarat Loredana.

.

Citeşte şi:

Jean de la Craiova debutează în Moştenirea'

Cristina Cepraga joacă în Moştenirea'

Pavel Bartoş şi Liviu Vârciu, cuceritori în Moştenirea'

Cristi Iacob şi Mihai Călin pe ecrane în Moştenirea'

„State de România', înlocuit cu „Moştenirea'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare