; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Te cunosc de undeva   25 februarie 2017 (10)

Loredana, Pink, Whitney Houston și Tinu Vereșezan vin la “Te cunosc de undeva!”

25 February 2017

Sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, se poartă transformările.

Cei zece concurenți de la „Te cunosc de undeva!' s-au epilat și pensat, și-au pus peruci, chelii și barbă falsă, pantofi cu tocuri înalte, fuste scurte și ciorapi fini, lentile de contact și unghii false ca să intre în noile  roluri pe care Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan le vor aprecia de la masa juriului.

 Vezi galeria foto >

Astfel, sâmbăta aceasta, Max Dragomir va cânta pentru prima dată în travesti, transformat în Loredana, Anda Adam o va imita pe Alicia Keys, în timp ce Ruby va trebui să cânte în timp ce pedalează pe bicicletă, în rolul Arianei Grande. Sore va transforma scena de la Te cunosc de undeva!' într-o arenă de acrobații, iar apariția ei în rolul lui Pink va fi una spectaculoasă, în vreme ce Alex Vasilache va transmite un mesaj puternic, în rolul lui RagnBone Man.

Biu Marquetti va reproduce un moment sensibil din filmul The Bodyguard' și va deveni pentru o seară nemuritoarea Whitney Houston, Cuza' va interpreta duios și sfătos precum Tinu Vereșezan cântecul La toți ni-i greu, dar nu la fel', iar Bianca Sârbu va încinge Hora din Moldova', transformată în Nelly Ciobanu. Andrei Ștefănescu va încerca să fie fermecător și sexy ca Ruby în videoclipul piesei Condimente', în timp ce colegul și prietenul său, Liviu Vârciu, alături de care cântă în duet în acest sezon, îl va imita pe Nosfe.

Florin Ristei și trupa sa vor cânta alături de Raul Eregep

Momentul special al serii va fi susținut de Florin Ristei și trupa lui, FreeStay, care vor demonstra împreună cu tineri foarte talentați că muzica românească de mâine contează pe voci mari și nu pe computere performante. Primul invitat alături de care Ristei și FreeStay vor cânta în acest sezon va fi Raul Eregep, unul dintre cei mai uimitori concurenți de la „X Factor'.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20.00, în cea de-a doua ediție Te cunosc de undeva!', prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Te-ar putea interesa și: FOTO. Cei 10 concurenți intră în joc, sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!'

FOTO. „Te cunosc de undeva!', din februarie la Antena 1. Cine sunt concurenții sezonului 11

Șerban Copoț a câștigat finala Te cunosc de undeva!': Mi-am dorit foarte mult să câștig'

FOTO. Lucian Ionescu îl imită pe Michael Jackson în finala show-ului Te cunosc de undeva!'

Cum arată Crăciunul în casa lui Pepe și cum s-a pregătit de finala „Te cunosc…'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare