Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Loredana Martin de la Insula iubirii 2024 inainte de operațiile estetice. Ispita a trecut printr-o transformare surprinzătoare

Cum arăta Loredana Martin de la Insula iubirii 2024 inainte de operațiile estetice. Ispita a trecut printr-o transformare surprinzătoare
14

de Roxana Mirea,

Loredana Martin este una dintre ispitele care l-au fermecat pe Cornel, la Insula iubirii, sezonul 8. De-a lungul timpului, ispita a cam trecut pragul medicilor esteticieni și și-a făcut o serie de schimbări de ordin fizic. Iată cum arăta Loredana Martin înainte de operațiile estetice.  

Loredana Martin de la Insula iubirii 2024, înainte de operațiile estetice 

Loredana Martin este una dintre ispitele de la Insula iubirii 2024, sezonul 8, emisiune difuzată la Antena 1. Ea l-a fermecat pe Cornel, iubitul Iustinei. Deși bărbatul s-a apropiat de mai multe ispite din punct de vedere fizic, el i s-a confesat doar Loredanei, simțind că între ei există o conexiune mai puternică.  

De-a lungul timpului, Loredana Martin a trecut pragul medicilor esteticieni, având în vedere imaginile de acum mai mulți ani de pe contul ei de Facebook. Ispita și-a schimbat forma sprâncenelor, și-a mărit buzele și sânii. De asemenea, este posibil să își fi modificat și forma nasului.  

Loredana Martin de la Insula iubirii 2024, înainte de operațiile estetice  (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cine este Loredana Martin, ispită la Insula iubirii 2024 

Loredana Martin, în vârstă de 36 de ani, este manager și lucrează în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi cu circuit închis din lume, unde a avut ocazia să interacţioneze cu celebrităţi internaţionale şi antreprenori de succes. A simţit dintotdeauna că poate să îşi depăşească condiţia, aceea de fată modestă de la ţară, aşa că după liceu a plecat la Londra, unde a studiat managementul.  

Îmi doream să fiu profesoară de matematică. Fizică poate că nu, dar matematică îmi plăcea la nebunie. Ei, m-am dus pe inginerie alimentară. Să fiu sinceră, de când eram mică și mă uitam la desene, am zis că viața mea o să fie într-o țară unde se va vorbi engleză. Nu am știut niciodată că o să fie Anglia, dar eu îmi tot repetam asta pentru că locuiam la țară, vedeam că mediul este foarte sărac. Doream eu să fiu ca un stâlp al familiei. Nu mi-am dat seama ce îmi doresc atunci și trebuie să fii atent cu ce îți dorești în viață pentru că s-ar putea să atragi și să se întâmple. Am zis că nu am nicio șansă în România și așa am ajuns să plec în Anglia”, a declarat Loredana Martin, la castingul pentru a fi ispită la Insula iubirii, sezonul 8.  

„Când vorbim de ispită, este un rol” 

Loredana spune că nu a fost ușor la început, atunci când s-a decis să plece din România, însă este foarte mândră de ea și de punctul în care a reușit să ajungă.  

Nu a fost ușor la început. Nu cred că este ușor pentru multă lume. Am luat-o de la zero. Am început într-un restaurant chinezesc, apoi m-am mutat într-un hotel. Acum, unde lucrez eu, sunt deja la un alt nivel și nimeni nu își permite să se poarte urât. Cred că este cel mai mare nivel în ceea ce înseamnă domeniul ospitalier. Nivelul de clientelă este foarte ridicat”, a mai spus Loredana.  

Nu am un oarecare prototip de bărbat. Pe mine mă atrage foarte mult ce scoate pe gură. Sinceritatea, în primul rând, mă atrage pe mine foarte mult. Este un rol, până la urmă. Când vorbim de ispită, este un rol. Este vorba de a-l face pe acel om să înțeleagă că are sau nu are nicio problemă”, a mai povestit Loredana.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton