Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza a lansat noul imn al echipei naționale de fotbal, inspirat de hit-ul „Made in Romania”. Cum au reacționat fanii

Loredana Groza a lansat noul imn al echipei naționale de fotbal, inspirat de hit-ul „Made in Romania”. Cum au reacționat fanii
21

de Cristina Țapu,

Loredana, Marius Moga și Ionuț Cercel au interpretat noul imn al echipei naționale a României, inspirat de piesa virală de pe rețelele sociale „Made in Romania,” în fața suporterilor pasionați de fotbal.

Loredana, Marius Moga și Ionuț Cercel au interpretat noul imn neoficial al echipei naționale de fotbal

Victoria României în fața Ucrainei cu 3-0 în meciul de la EURO 2024 a adus bucurie în rândul tuturor românilor, iar Loredana Groza a decis să sărbătorească așa cum doar ea știe.

Loredana, Maris Moga și Ionuț Cercel, îmbrăcați în tricourile echipei naționale, au susținut un spectacol impresionant, după ce România a câștigat cu 3-0 împotriva Ucrainei în meciul de deschidere al Euro 2024. Părerile fanilor care au ascultat noul imn neoficial au fost împărțite:

„Și ați sărit toți pe Coldplay că ați avut manele. Să vă văd acum când melodia care chipurile ne reprezintă la campionat este… ce crezi?! Balcanică!”, a fost comentariul unui fan. Cu toate acestea, mulți dintre fani au fost încântați de piesă și consideră că ideea Loredanei a fost una care merită toate aplauzele. „Și melodia e mișto, dar naționala e fortza!”, a fost comentariul unui alt fan.

loredana-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 21

Recent, Smiley a dezvăluit „originile” piesei Made in Romania. Acest hit este inspirat de cântecul trupei Simplu, „Mr Originality”, compus de Marius Moga și membrii formației Simplu.

Loredana Groza, carieră de peste trei decenii în industria muzicală

Recent, pe 10 iunie, Loredana Groza a împlinit 54 de ani, prilej cu care a transmis mulțumiri tuturor celor care i-au fost alături de-a lungul timpului. Le-a mulțumit fanilor pentru susținerea necontenită și le-a transmis cele mai bune gânduri.

Loredana-Groza-petrecere-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 21

„Astăzi e ziua mea!!! Mulțumesc tuturor pentru urări!! Sunt binecuvântată să vă am alături în această miraculoasă călătorie, viața! Eu cânt pentru voi!! Trăiesc pentru voi! Vă iubesc!!!”, a transmis Loredana pe pagina contului personal de Instagram.

Deși ea are o carieră fascinantă în lumina reflectoarelor, Loredana nu și-ar dori ca fiica sa, Elena, să-i calce pe urme și a încercat să o convingă să-și aleagă o meserie care nu presupune atât de multă expunere publică.

„Îmi doresc și mi-am dorit ca fiica mea să nu-și aleagă o carieră în lumina reflectoarelor. Deja eu sunt de atâta timp în lumina reflectoarelor și nu cred că este o viață prea ușoară. Am încercat să o conving ( n.r. să nu intre în această lume). Avem această libertate de a alege, dar nu se știe niciodată”, declara Loredana, într-un interviu acordat pentru Cancan.

Sursă foto: Pro TV – Instagram Loredana Groza

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton