; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Loredana face show, diseară, la “SRC”

14 November 2012

În ediția de diseară a „Serviciului Român de Comedie', emisiune nominalizată la Premiile TVmania din acest an, Toni Grecu o are invitată pe Loredana. Diva de la „Vocea României' va vorbi despre concertul aniversar care va avea loc pe 25 noiembrie, despre începuturile sale în muzică, dar și pentru a-l cunoaște pe cel mai mare fan al său.

Lori va sta de vorbă cu Costel (Mihai Bobonete), care este fanul numărul 1 al artistei și care s-a pregătit îndelung pentru marea întâlnire.

Tot diseară, după un show susținut de Loredana, asistentele SRC sunt decise să treacă, cu rândul, la cârma show-ului, asta după ce în ediția trecută Gina (Jojo) și-a exprimat dorința de a avea propriul talk-show.

Familia Pompa va primi vizita neașteptată a lui Dan Diaconescu (Claudiu Maier). Capul familiei e decis să îl căsătorească cu Miki (Jojo), fiica șturlubatică și agitată de care vrea să scape cu orice preț. Diaconescu îi promite lui Miki că îi dă 25.000 de euro dacă îl votează, pentru că pe el nu-l interesează însurătoarea.

Votează și TVmania te premiază!

c1k6129

Picture 2 of 7

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare