Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Iordache va fi mămică! „Sunt norocoasă pentru că am o sarcină frumoasă și ușoară”. EXCLUSIV

Loredana Iordache va fi mămică! „Sunt norocoasă pentru că am o sarcină frumoasă și ușoară”. EXCLUSIV
9

de Cătălina Matei,

Peste câteva luni, Loredana Iordache va intra cu drepturi depline în „clubul mămicilor”. Prezentatoarea Telejurnalului TVR 1 și TVR INFO va aduce pe lume o fetiță în luna mai, iar emoțiile cresc pe zi ce trece o dată cu sarcina, dar și cu... poftele. Un bun motiv pentru sesiuni de răsfățuri din partea viitorului tătic, care abia așteaptă să-și cunoască fiica.

Bucurie mare în familia Loredanei Iordache care va deveni mămică peste câteva luni. Mai precis, prezentatoarea Telejurnalului TVR 1 și TVR INFO va aduce pe lume o fetiță în luna mai, iar emoțiile cresc pe zi ce trece o dată cu sarcina, dar și cu… poftele și răsfățurile.

Aflăm mai multe detalii din cele ce urmează…

Felicitări, în primul rând! Cât de avansată este sarcina?

Mulțumesc mult! Sunt în trimestrul al doilea de sarcină. E o perioadă extraordinară din viața mea, suntem extrem de fericiți pentru minunea pe care ne-a dat-o Dumnezeu!

Cum a reacționat viitorul tătic când a aflat vestea? Și cât de mult te răsfață în această perioadă?

Sincer, vestea a venit pentru amândoi ca o surpriză plăcută, dar neaşteptată. Deși erau câteva semne, am făcut un test de sarcină mai mult de curiozitate şi nu ne-a venit să credem. Apoi, la îndrumarea naşului, soţul meu a mers să mai ia trei teste de la farmacie, citez: „cu rezultat pozitiv”. Un fel de good luck charm. Toate au confirmat rezultatul iniţial. Acum, viitorul tătic este topit de iubire şi se pregăteşte temeinic pentru această nouă etapă din viața noastră. Cât despre răsfăţuri, recunosc că am fost mereu norocoasă cu el în acest aspect. Mă „citește” foarte bine, știe ce îmi doresc și face tot ce îi stă în putință să mă facă fericită! Și reușește!

loredana-iordache-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Dar restul familiei, prietenii?

Evident, familia și prietenii au fost de asemenea extrem de fericiți pentru noi. Unii care au copii deja ne pregătesc cu sfaturi pentru ceea ce urmează. Cu toții ne spun că nu există sentiment mai placut pe pământ decât acela de a fi părinte, indiferent de obstacole!

Cum te descurci cu poftele? Dar cu celelalte provocări din ipostaza de viitoare mămică?

În mod ciudat am preluat nişte „pofte” pe care le are soţul meu mai degrabă… dacă înainte nu eram neapărat fan… acum efectiv ador un burger cu cartofi prăjiţi şi o băutură carbogazoasă răcoritoare. Dar nu am avut dorințe prea multe de a mânca ceva anume. Am încercat, totuși, să respect principiile unei alimentații sănătoase, fără să mă abțin de la ceva… Dacă e să-mi aduc aminte, am poftit înainte de Crăciun la gogoși, iar socrii mei, oameni extraordinari, m-au așteptat când i-am vizitat cu deliciile pufoase. În rest, sunt norocoasă pentru că am o sarcină frumoasă și ușoară.

Dacă deja simți mișcările din burtică… ce anume le declanșează cel mai tare?

Sunt senzații unice când se mișcă bebelușul în burtică. Simțirea piciorușelor, sughițului sau răsucirea produc fiori și stări care bat orice trăire.

Când este așteptată venirea pe lume a bebelușului tău?

În luna mai o așteptăm să vină pentru a ne cunoaște!

Ai pregătit deja garderoba, camera, jucăriile pentru bebe? Sau te vei ocupa de achiziții după ce vei naște?

Încă nu am pregătit camera, dar vom începe cât de curând, pentru că avem puține de facut: doar zugrăvit, apoi mobilat și amenajat. Nici hăinuțe nu am cumpărat încă, dar recunosc că m-am uitat la diverse modele. Suntem la etapa de documentare, citim mult, întrebăm medicii și specialiştii, atât despre ce va avea nevoie la nivel material, cât şi ce va trebui să facem din punct de vedere al îngrijirii propriu-zise.

Deși este mult prea devreme, te-ai gândit când vei reveni la pupitrul știrilor după ce vei deveni mămică?

Îmi doresc în primul rând să fim sănătoși cu toții și sunt nerăbdătoare să ne începem viața în trei. Ne rugăm la Dumnezeu să fie totul bine și apoi vom vedea care sunt pașii de urmat. Eu îmi iubesc meseria foarte mult și de aceea aș vrea să mă întorc cât de curând la pupitrul știrilor. Îmi va fi dor de întâlnirile cu telespectatorii, așa că promit să nu mă las așteptată prea mult. Dar breaking news: acum sunt și mămică!

Ne povesteai într-un alt interviu că îți place să călătorești. Vei porni la drum cu bebe destul de repede?

Da, viața noastră se va schimba într-un mod extraordinar! Sunt nerăbdătoare să mergem peste tot şi să descoperim lumea împreună. Am deja în minte imaginea unei experienţe pe care vreau să o trăim împreună: să mergem toți trei pe plajă cu picioarele goale și să intrăm în apa cristalină și caldă. Abia aștept!

Foto: TVR; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton