Homepage  / Știri

Invitaţii Media Music Awards vor păşi pe „Green Carpet”

Invitaţii Media Music Awards vor păşi pe "Green Carpet"

de Redactia Tvmania

Decernarea Media Music Awards, ce va avea loc pe 19 septembrie la Sibiu, are anul acesta un puternic mesaj ecologic.

Pentru prima dată în cadrul unui eveniment de acest gen din România, clasicul Red Carpet se va transforma în Green Carpet, artiştii invitaţi urmând să îşi facă apariţia pe un imens covor de iarbă verde. Mai mult, vedetele vor veni la eveniment în maşini hybrid, iar, pentru seara evenimentului, îşi vor alege creaţii vestimentare din materiale organice.

Loredana, Inna, Alex Velea, Holograf, Andra, Delia şi Smiley sunt doar câteva dintre vedetele care vor veni la Sibiu pe 19 septembrie.

„Anul acesta am dorit să transformăm clasicul covor roșu, simbolizând extravaganța și exclusivismul, într-un cadru cu puternic mesaj ecologic. Este vital să acordăm atenție naturii, să protejăm mediul înconjurător pentru a păstra un echilibru pentru viitorul copiilor noștri și al generațiilor viitoare”, declară Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

Media Music Awards 2013 va avea loc în Piața Mare din Sibiu. În cadrul galei vor fi premiaţi cei mai în vogă artişti ai momentului, cei care s-au bucurat de cele mai multe difăzări radio-tv monitorizate de Media Forest, precum şi accesări pe internet.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton