Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, schimbare radicală de look pentru un nou rol. Cum arată vedeta cu părul roz

Loredana Groza, schimbare radicală de look pentru un nou rol. Cum arată vedeta cu părul roz
12

de Cristina Țapu,

Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, este una dintre cele mai îndrăznețe artiste din România. Vedeta nu ezită să treacă prin transformări radicale de look, însă cea mai recentă imagine a sa i-a surprins pe fani.

Loredana Groza, schimbare radicală de look pentru un rol

Loredana Groza a luat decizia de a renunța la părul blond și de a se vopsi într-o nuanță de roz. Schimbare de look este motivată de faptul că Loredana se pregărește pentru un nou rol.

„Dimineața începe viața! Noi muncim de la 7, iar eu sunt trează de la 5. A trebuit să-mi fac unghii, să mă vopsesc, pentru că astăzi joc într-un film românesc”, a explicat Loredana Groza, pe pagina personală de Instagram.

loredana-par-rozIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Recent, Loredana Groza a fost plecată într-o vacanță de milioane, tocmai în India. Solista a locuit, preț de câteva zile, chiar în casa în care Iulia Vântur trăiește alături de celebrul actor Salman Khan. De altfel, cele două vedete au profitat de ocazie și s-au fotografiat împreună, iar imaginile au făcut furori în rândul internauților.

Loredana Groza și Iulia Vântur s-au întâlnit la Mumbai

India se numără printre țările preferate ale Loredanei și nu a fost prima dată când artista a pășit pe meleagurile acestei țări cu o istorie impresionantă. Mai mult decât atât, Lordana poartă un inel achiziționat din India, pe care nu-l dă jos nici măcar la filmările emisiunilor sau serialelor în care participă.

Loredana Groza și-a îndeplinit un vis în vacanța din India (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 12

Loredana Groza și Iulia Vântur s-au întâlnit în Mumbai și s-au fotografiat împreună, iar Loredana a distribuit pe contul personal de Instagram un clip video în care poartă o conversație cu fosta prezentatoare de televiziune.

„De cât timp am programat să vin la Mumbai. Și uite cine e aici cu mine! Când se adună fetele… lele! La Mumbai. Deci, incredibil! Să vă zic că e frumoasă, e superbă, e fericită! Mi-e dor de tine la București în România. Haide! Îți mulțumesc pentru seara asta!”, a spus Loredana Groza. „Și mie mi-e dor. O să vin, o să vin și acasă!”, a fost răspunsul Iuliei Vântur.

Sursă foto: Instagram Loredana Groza

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton