Homepage  / Vedete româneşti

Cum a reacționat Loredana Groza atunci când Babasha a urcat pe scenă la concertul Coldplay: „Sunt mai actuale ca niciodată versurile”

Cum a reacționat Loredana Groza atunci când Babasha a urcat pe scenă la concertul Coldplay: „Sunt mai actuale ca niciodată versurile”
11

de Cristina Țapu,

Concertul celor de Coldplay în România a fost amplu mediatizat după ce pe scenă a urcat un cântăreț care a cântat manele și a fost huiduit de un întreg stadion. Și Loredana a participat în prima seară de concert, iar reacția sa atunci când l-a auzit pe Babasha a fost filmată.

Reacția de milioane a Loredanei Groza de la concertul Coldplay

În ultimele zile, concertul Coldplay de pe Arena Națională din București a fost în centrul atenției în România. În timpul primei seri a evenimentului, trupa britanică a continuat tradiția lor de a invita un artist local pe scenă. Alegerea lor a fost Babasha, un tânăr cântăreț de manele în vârstă de 22 de ani, care a divizat publicul.

babasha-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Babasha a urcat pe scenă, dar momentul său artistic a fost huiduit de cei peste 50.000 de spectatori prezenți la concertul din 12 iunie. În atmosfera tensionată creată, Loredana Groza a fost printre puținii care l-au susținut pe tânărul artist. Ea a aplaudat performanța lui Babasha, iar acest gest a fost documentat pe contul ei de Instagram.

„Sunt mai actuale ca niciodată versurile pe care le-am scris acum 17 ani și ceva: «Chiar dacă ești moldovean, ardelean sau oltean Suntem Made in Romanie Chiar dacă ești bănățean, regățean sau țigan, Suntem Made in Romania…» Aseară la Coldplay am fost aproape singura care s-a ridicat și a aplaudat momentul atât de controversat în care tânărul cântăreț român a urcat. Babasha a cântat pe scenă alături de Chris Martin. Just Relate not React Just Include not Exclude! We are all Made in Romania!”, a scris Loredana Groza în dreptul clipului pe care l-a distribuit pe pagina personală de Instagram și în care apare dansând pe muzica interpretată de Babasha.

Babasha a urcat pe scenă și pentru cel de-al doilea concert Coldplay, pe 13 iunie

În a doua zi a concertului Coldplay, s-a produs o schimbare semnificativă în atitudinea publicului. Babasha a avut o altă oportunitate de a urca pe scenă, iar de această dată a fost întâmpinat cu aplauze de către publicul de pe Arena Națională. Aproximativ 50.000 de spectatori au susținut cu entuziasm momentul artistic al tânărului manelist.

Babasha a recunoscut că, în România, manelele sunt privite într-o manieră negativă din cauza prejudecăților rasiale. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat descurajat de huiduieli iar, pe 13 iunie, a urcat din nou pe scena de la Arena Națională, alături de formația Coldplay.

Eu sunt doar un puști de 22 de ani, chiar muncesc zi și noapte pentru un vis. Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine. Străinii ne apreciază, doar românii nu se apreciază„, a declarat Babasha.

Sursă foto: Instagram Babasha

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton