Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, petrecere cu VIP-uri de ziua ei. Cum s-a fotografiat artista alături de Ștefan Bănică

Loredana Groza, petrecere cu VIP-uri de ziua ei. Cum s-a fotografiat artista alături de Ștefan Bănică
20

de Cătălina Matei,

Pe 10 iunie, Loredana Groza a împlinit 54 de ani, iar vedeta a avut parte de o petrecere cu invitați speciali. Printre cei care au venit să-i ureze artistei „La mulți ani!” s-au regăsit și Ștefan Bănică, dar și Adrian Minune. De altfel, imaginea cu sărbătorita și cântărețul de manele a făcut senzație pe rețelele de socializare.

Loredana Groza, petrecere cu VIP-uri de ziua ei

La o zi după ce a împlinit 54 de ani, Loredana Groza a avut parte de o petrecere-surpriză, la care au participat cei mai buni prieteni ai vedetei.

Petrecere surpriză de ziua mea. Atât de mulți prieteni dragi m-au luat prin surprindere și m-au făcut să mă simt atât de fericită și iubită”, a scris Loredana Groza pe pagina ei de Instagram.

Artista a purtat o rochie lungă nude cu print negru, mai multe coliere și o pereche de ochelari de soare. Iar machiajul și coafura au fost perfecte.

Printre invitații VIP s-au aflat și Adi Minune, Tania Budi, Ștefan Bănică și Dan Bitman. Desigur, și Elena, fiica vedetei, a fost și ea prezentă la eveniment.

loredana-groza-petrecere-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Sărbătorita s-a fotografiat alături de toți invitații săi, însă imaginea cu Adi Minune, în care acesta o ține strâns de mijloc, face senzație pe net.

În același timp, Loredana a avut parte și de un tort special, după cum reiese dintr-un video postat pe pagina sa de Facebook, un fel de tiramisu într-un bol, ornat cu multe fructe și cu o artificii strălucitoare.

Loredana Groza, despre divorțul de Andrei Boncea  (7)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 20

Ce mesaj a transmis Loredana fanilor de ziua sa

Loredana Groza a transmis un mesaj special de ziua sa de naștere, adresat tuturor persoanelor care i-au fost aprope în cei peste 30 de ani de carieră. Artista le-a mulțumit fanilor și a subliniat că datorită lor are o energie debordantă și este gata să înceapă oricând noi proiecte.

Astăzi e ziua mea!!! Mulțumesc tuturor pentru urări!! Sunt binecuvântată să vă am alături în această miraculoasă călătorie, viața! Eu cânt pentru voi!! Trăiesc pentru voi! Vă iubesc!!!”, a transmis Loredana pe pagina contului personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram Loredana Groza

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton