Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, pictorial provocator în pantaloni de piele. Fanii au recunoscut-o cu greu: „Felicitări doctorului!”

Loredana Groza, pictorial provocator în pantaloni de piele. Fanii au recunoscut-o cu greu: „Felicitări doctorului!”
13

de Cristina Țapu,

Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, este una dintre cele mai nonconformiste artiste din România. Deși a trecut de prima tinerețe, Loredana este adepta ținutelor provocatoare și nu ezită să poarte haine care nu lasă foarte multe imaginației. Cele mai recente imagini distribuite de artistă pe pagina personală de Instagram au creat vâlvă în rândul fanilor.

Loredana Groza și-a surprins fanii cu o nouă apariție provocatoare

Loredana Groza continuă să-și surprindă fanii prin aparițiile sale pline de extravaganta și lookurile excentrice. Celebra artistă impresionează cu o gamă variată de costume de scenă, fiecare mai îndrăzneț decât cel precedent, captând atenția și generând comentarii din partea admiratorilor.

În cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare, diva a fost fotografiată într-un outfit negru, extrem de seducător, provocând reacții puternice din partea fanilor săi. Cu toate acestea, mulți dintre aceștia au recunoscut că au avut dificultăți în a o recunoaște pe artistă în această nouă apariție.

Loredana 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Am crezut că e Khloe Kardashian”, „Arăți mai tânără decât fata ta”,  „Ce ați făcut cu Loredana?”, „Loredana, tu ești?”, „Felicitări doctorului”, „Te-am văzut în realitate, arăți bine, acceptă-te așa cum ești, că ești super, dar poza asta e prea de tot!”, au fost o parte dintre reacțiile fanilor.

Loredana Groza neagă că ar avea operații estetice

Cu toate că a fost acuzată de nenumărate ori că a apelat intens la ajutorul medicului estetician, celebra artistă afirmă că nu a recurs la operații estetice și că se menține în formă pentru că a adoptat unui stil de viață extrem de sănătos.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, declara artista, la Antena Stars.

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta are foarte mare grijă și de modul în care arată. La cei 53 de ani ai, Loredana are un fizic de invidiat, dar și un ten impecabil. Artista este foarte mândră de atuurile sale fizice, motiv pentru care nu se teme să publice în mediul online fotografii în care apare nemachiată.

Indiferent de cât de obosită ar fi, Loredana Groza se demachiază mereu înainte de culcare, procedură obligatorie pentru a avea un ten lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, tot seara, Loredana își aplică pe față un ser contra îmbătrânirii pielii, o cremă de noapte și o cremă de ochi.

Sursă foto: Instagram Loredana Groza

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton