Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza a renunțat la haine și la inhibiții. Internauții au criticat-o: „Sete de atenție sub orice formă!”

Loredana Groza a renunțat la haine și la inhibiții. Internauții au criticat-o: „Sete de atenție sub orice formă!”
20

de Cristina Țapu,

Loredana Groza, în vârstă de 54 de ani, este una dintre cele mai versatile artiste din România. Solista nu se teme să stârnească controverse și este adepta unui stil vestimentar nonconformist, deși mulți dintre internauți sunt de părere că acesta nu i se potrivește sau este, uneori, mult prea vulgar. În ciuda comentariilor răutăcioase pe care le primește, Loredana nu ține cont de critici! Recent, Lori s-a fotografiat într-un body provocator, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară!

Loredana Groza s-a fotografiat într-un body care a creat impresia de nuditate

Recent, cântăreața a postat pe Facebook și Instagram o fotografie în care poartă un body care creează iluzia nudității. „Când ai îndoieli nu purta altceva în afară de încrederea în tine”, a scris artista în dreptul imaginii care a creat o adevărată dezbatere în rândul fanilor.

„Sincer, te admir, dar nu pot să te felicit pentru ceva care este foarte extravagant…totuși de la o vârstă devenim mai înțelepți și ne gândim de mai multe ori înainte de a face ceva care nu dă bine”, „Ești o femeie cu tot ceea ce trebuie, chiar și acest ,,libertinism” greu de înțeles, de mulți din păcate!! Te îmbrățișez cu drag Lory!”, „Sete de atenție sub orice formă! Să ne rugăm pentru dânsa!” , au fost o parte dintre comentariile internauților.

loredanaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Loredana Groza susține că nu are intervenții estetice

Deși a fost acuzată de nenumărate ori că a apelat la ajutorul medicului estetician pentru a ține semnele trecerii timpului la distanță, celebra artistă afirmă că nu are operații estetice și că se menține în formă pentru că a adoptat unui stil de viață extrem de sănătos.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, declara artista, la Antena Stars.

Cu toate acestea, Loredana Groza recunoaște că a mers în cabinetul medicului estetician, dar a spus că singurele trucuri la care a apelat au fost tratamentele non-invazive, care o ajută să își mențină pielea tânără.

La cei 54 de ani ai, Loredana are un fizic de invidiat, dar și un ten impecabil. Artista este foarte mândră de atuurile sale fizice, motiv pentru care nu se teme să publice în mediul online fotografii în care apare nemachiată.

Indiferent de cât de obosită ar fi, Loredana Groza se demachiază mereu înainte de culcare, procedură obligatorie pentru a avea un ten lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, tot seara, Loredana își aplică pe față un ser contra îmbătrânirii pielii, o cremă de noapte și o cremă de ochi.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton