; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lordana Groza

Loredana Groza împlinește 51 de ani. Cum s-a schimbat artista de-a lungul anilor

10 June 2021

Loredana Groza împlinește pe 10 iunie 51 de ani. Un adevărat motiv de sărbătoare în viața ei, artista a hotărât să-și aniverseze ziua de naștere departe de România.

Loredana Groza este una dintre cele mai mari artiste din România. Și-a început cariera la Onești, oraș în care a crescut. Albumul său de debut Bună seara, iubito, a fost lansat în 1988, piesa cu același nume fiind una din cele mai cunoscute piese ale ei. S-a dedicat muzicii, lucru pe care îl face în prezent, însă a jucat și în primele telenovele românești și a fost și este prezentă în show-uri de televiziune. De-a lungul anilor, Loredana Groza ne-a surprins de fiecare dată cu abordările sale versatile muzicale, dar și cu schimbările de look îndrăzneți și, de multe ori, excentrice.

Loredana Groza continuă și în prezent să surprindă publicul cu schimbările sale de look. Deși are 51 de ani, artista arată mai bine ca niciodată reușind să se mențină în formă cu ajutorul sportului și a alimentației sănătoase. Anul acesta artista a avut parte de foarte multe vacanțe exotice în destinații precum Dubai, Maldive sau Statele Unite, însă până acum nu a dezvăluit ce destinație a ales pentru ziua sa de naștere. 

 

 Vezi galeria foto >

Cum s-a schimbat Loredana Groza de-a lungul anilor

Fratele Loredanei Groza, Cristi, a publicat în mediul online un filmuleț care curpinde un colaj de fotografii cu artista din copilărie până în prezent. Astfel, putem observa transformările uluitoare ale cântăreței. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare