Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, imagini emoționante cu tatăl ei. Ce mesaj plin de iubire i-a transmis de ziua lui

Loredana Groza, imagini emoționante cu tatăl ei. Ce mesaj plin de iubire i-a transmis de ziua lui
10

de Roxana Mirea,

Este o zi specială pentru Loredana Groza. Tatăl ei a împlinit luni, 5 august 2024, vârsta de 87 de ani, iar artista nu putea lăsa ca o ocazie așa specială să treacă neobservată. Loredana a publicat un mesaj emoționant dedicat tatălui ei, alături de o serie de imagini în care apar împreună. 

Loredana Groza, imagini cu tatăl ei 

Loredana Groza a publicat o serie de imagini emoționante cu tatăl ei. Vasile Groza a împlinit luni, 5 august 2024, vârsta de 87 de ani, iar artista nu putea lăsa ca o ocazie așa specială să treacă neobservată. Loredana i-a transmis tatălui ei cât de mult îl iubește și cât de recunoscătoare este lui Dumnezeu că îl are în viața ei.  

La mulți, tată! 87 de ani pe Pământ! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare clipă pe care o trăiesc alături de tine! Ești o binecuvântare pentru mine și pentru toți cei care îți citesc în fiecare zi poeziile, cărtile tale! Ești Leul leilor!  Să fii sănătos și inspirat, să ne inspiri cu harul tău mereu! Te iubesc, Lush”, a scris Loredana Groza pe Facebook. 

Loredana Groza, imagini cu tatăl ei  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Loredana Groza neagă că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician

Loredana Groza recunoaște că a mers în cabinetul medicului estetician, dar a spus că singurele trucuri la care a apelat au fost tratamentele non-invazive, care o ajută să își mențină pielea tânără.

La cei 54 de ani ai, Loredana are un fizic de invidiat, dar și un ten impecabil. Artista este foarte mândră de atuurile sale fizice, motiv pentru care nu se teme să publice în mediul online fotografii în care apare nemachiată.

Indiferent de cât de obosită ar fi, Loredana Groza se demachiază mereu înainte de culcare, procedură obligatorie pentru a avea un ten lipsit de imperfecțiuni. De asemenea, tot seara, Loredana își aplică pe față un ser contra îmbătrânirii pielii, o cremă de noapte și o cremă de ochi.

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton