Homepage  / Vedete româneşti

Loredana Groza, primele declarații după ce a fost înlocuită în noul sezon „X Factor”. „Cu părere de rău vă anunț că…”

Loredana Groza, primele declarații după ce a fost înlocuită în noul sezon „X Factor”. „Cu părere de rău vă anunț că...”
10

de Roxana Mirea,

Antena 1 a anunțat că show-ul „X Factor” începe cu un nou sezon. De asemenea, sezonul 11 vine și cu noi jurați, după ce Florin Ristei și Loredana Groza au fost înlocuiți. Iată ce spune Loredana despre faptul că nu mai face parte din juriul de la „X Factor”.  

Loredana, după ce a fost înlocuită la „X Factor” 

„X Factor” revine cu un nou sezon. Noul „X Factor” vine şi cu o nouă formulă de juriu, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1. Așadar, Loredana Groza și Florin Ristei s-au retras de la „X Factor”. Artista a declarat, pe rețelele sociale, că ea a fost cea care a renunțat la emisiune. 

„Mă bucur că reîncepe Xfactor-ul după o pauza de mai bine de 2 ani!  

Chiar dacă ultimul sezon X Factor l-am câștigat cu echipa mea, cu părere de rău vă anunț că a trebuit să declin invitația Antena 1 de a fi jurat în noul sezon din motive obiective, având deja alte angajamente simultan cu filmările show-ului: un film de lung metraj un nou album și nu în ultimul rând concertul meu aniversar Loredana  “ Forever” de la Sala Palatului! 

Succes tuturor!!” a scris Loredana Groza, pe Instagram.  

XFActor 10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Marius Moga și Puya, jurați la X Factor, sezonul 11 

Marius Moga și Puya sunt fericiți să facă parte din juriul de la „X Factor”, sezonul 11.  

De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui aceasta misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi si extraordinare. Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artişti sfaturi bazate pe experienta mea și să-i ajut să-şi găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca şi munca, perseverența și ambitia de a reusi!”, a declarat Marius Moga. 

juriul X FactorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 10

Dacă Marius Moga are experiență cu astfel de show-uri de talente, pentru Puya este prima dată când se află într-o astfel de ipostază. 

„Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul ăsta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!” a declarat Puya. 

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton